PR CUAET
-
Так :)
-
Я Вас правильно зрозуміла? На кліматичні можна подаватися зараз?
-
Саме до WESу зателефонувати, чи до нашого апостилю? Чому я і здивувалася що ПТУ не верифікують, бо дзвонили нашим і питали як правильно написати назву- college, vacation school, чи по іншому. Наші сказали що вони пишуть по різному, в залежності від закладу освіти. І тут зараз читаю що WES взагалі це не робить.
-
Податкову декларацію ви будете подавати в наступному році, так як приїхали в січні 2024. На gst/hst credit й ccr(кліматичні) заповніть форми на бенефіти і відправте поштою : якщо є діти RC66, RC66SCH , якщо без дітей RC151. В самих формах є інформація про документи і тд.
-
Що за курси?
-
Звичайно можливо. Ваше повернення залежить не від доходу, а від того скільки ви заплатили податків за попередній рік. Чи більше ніж мусили чи менше ніж мусили. Ось і все
-
У нас у чоловіка така ж ситуація, буквально сьогодні прислали лист що можуть зарахувати тільки шкільний атестат, а його диплом електрика з коледжу - ні
-
Питання: чи можливо при подачі декларації з доходом в 34тис за рік, залишитися ще винною 480?
-
А в який чат мені ознайомитися можна було б зайти з актуальною ситуацією і сроками, умовами? Якщо це оф. сайт зрозуміліше пояснює - можете так і казати)
-
Дякую, я вмію читати. Якби ви теж вміли, то прочитали б що я не купую слот.
-
Немає ніякого чек листа
-
Добре, на етапі купівлі білетів наразі, чи є чекліст у группі, щоб я точно нічого не упустив?) Дякую
-
А у ВЕС чітко сказано, що дипломи з профессій, які є trades у Канаді - вони не евалюють
-
Так, бо це є trade у Канаді.
-
Це значить, що ваша заява в обробці. Чекайте.
-
Перміт отримується у аеропорту, або якщо скажуть онлайн, то це місяці)
-
мед комісія проходиться ща 1-2 дні)
-
Подскажите ещё, на 3 недели прилететь хватит чтоб решить вопросы все в Канаде? Получить пермит, пройти мед. комиссию и тд?
-
Просто скан оригіналів
-
А кто- то сейчас проходит процедуру в в Апостиле ? Вы отсылали оригиналы дипломов ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 102985 of 399212
3 minutes ago