PR CUAET
-
Там в деталях только некоторые исключения, для которых wes не нужна или переводы не нужны. По профессиям нет ни слова.
-
Подача 6.11. Вообще ничего. Реально уже рассматривать вариант менять провинцию. Лего даёт понять, что отказывается принимать таких как мы. Ибо мы являемся угрозой французскому языку и самобытной квебекской культуре... до 30 июня квебек и федералы должны решить, что делать с такими как мы. Если квебек не пойдёт на уступки - придётся переезжать...
-
Ну вони знаючи мою ситуацію сказали летіти через Молдову якщо без паспорта.. а я тепер боюсь шо поки гроші назбираю на літак то можливо вже і там якийсь конфлікт почнеться як потім додому попасти 🙈
-
Нок чи teer?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, може хтось стикався із такою проблемою. На етапі звернення в апостіль юа (ДП "Інформаційно-іміджевий центр" Міністерства освіти і науки України) прийшла відмова від них щодо розгляду додатку до диплома молодшого спеціаліста. Як вони вказують, додаток до диплома не містить реєстраційного номеру. Тобто є диплом, що має реєстраційний номер. Але сам додаток до цього диплому окремого номеру не має. Тобто прописано як: "додаток до диплому (номер диплома) ". Вони рекомендують звернутися в навчальний заклад для вирішення цього питання. Проблема в тому, що, наскільки мені відомо, цей навчальний заклад зараз не функціонує. Ми намагаємося зв'язатися із кимось з керівництва та викладачів, але поки що без результату. Це Херсон, місто було в окупації, багато хто виїхав і не повернувся. Питання: 1) Чи стискався хтось з подібною проблемою (відмовою саме через відсутність окремого реєстраційного номеру для додатку до диплома)? Реєстраційний номер самого диплому є і прописаний. 2) Чи обов'язково має додаток мати окремий номер? Наскільки я розумію, диплом є основним документом підтвердження освіти. В додатку прописано посилання на диплом та номер диплому. Тобто є взаємозв'язок з документами, але чогось їм це не підходить. 3) Чи можна це якось оскаржити з апостіль уа, якщо навчальний заклад не зможе надати додаток з номером (може бути таке, що додаток взагалі ніколи не мав цей окремий номер). Дякую!
-
А Молдова примет совсем без паспорта? Это ребенок я так понимаю, по св.о рождении?
-
Это не совсем так. Там неоднородная статистика. Факт что остановились на 20 ноября. Но при этом есть аппликанты которые не получили аор за разные даты от 2 ноября до 20 ноября
-
Так и есть. Позитивных прогнозов мало к сожалению
-
Так я і написала про букет факторів в купі з віком. Згодна
-
Манитоба, Онтарио, заяки 2,6,15,16 ноября еще ждут
-
И все равно заявления нашего премьера очень пугают...
-
Да я читала об этом.
-
Дуже рідко потрібно іменно сертифікованого перекладача в Канаді. Ну і частіше мова йде про перекладача з провінції де місце подачі
-
Ніде такого немає. Вони мають поставити апостиль на оригінали. Тому треба відправляти їх поштою.
-
Дякую!
-
Уже 20-е числа получили, у нас 6-е. Соседка подавалась в октябре- у неё тоже голяк
-
Пока Квебек действительно не выделяется так как другие заявки от 2-8 ноября тоже еще просто ждут даже аор.
-
"так вы счастливчики"(с). биометрия это уже хоть что-то)), тут 99% ноябрьских без AOR и биометрии еще
-
А ось і відповідь від міграційного консультанта:
-
В багатьох випадках українські окей...
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago