PR CUAET
-
Доброго дня! Чи може є якась скажена можливість знайти нотаріуса який закупить тут мої копії українського паспорту та ідентифікаційного коду?? Дуже потрібні завірені нотаріальні копії та довіреність розпорядження майном від мого імені. Дуже дякую за будь-яку інформацію:)
-
рух це життя. ви вже просунулися на крок вперед.
-
Я подала 24.10 ще не отримала eligibility passed, або запит на документи. Хіба біометрику здали, і медицина підтягнулася
-
грудневі в липні будуть шампанське відкривати😊
-
офіцери зупинилися на 28.10 ще зачекаємо трішки. у нас також 30.10
-
а можно запитати, які в Квебеку виплати дикретні? Від работи і так само від Квебеку?
-
Скажіть будь ласка, це тільки в Оттаві приймають в разі втрати паспорта чи в інших консульствах теж? Бо в Едмонтоні консул не відповідає ні на телефон, ні на пошту. Дякую
-
бо буде ще раз дозапит
-
Дякую за швидку відповідь:)
-
Спасибо большое
-
Це в частині Review of medical results? У нас написано, що You don't need a medical exam
-
обов'язково робити переклад!!!
-
ми в курсі, то я замість вас відповів❤️
-
Может не стоит создавать суету. И получить ,что дадут. А уже если нет, тогда наново переподадите, что вы сейчас на осмотр деньги потратите, а вдруг и не надо было
-
Так, Через gc account
-
В Канаді немає рівня «спеціаліст» . До 4 років ( включно) - бакалавр , 5 ( включно буде магістр )
-
Не один раз уже читала, даже с медосмотром старше года или вообще указывали нет, людям приходил без ограничений, но были и случаи когда с ними... нет какой-то четкой инструкции по этому поводу
-
GC Key account
-
А як ви дізнались, що підтягнулась медицина?
-
слідкуємо до червня місяця - потім почнеться сезон відпусток у офіцерів. залишиться по одному на одну програму в офісі🌴😎. а Квебек мабуть на зимові канікули пішли
12 Jan 2024, 17:45
Post 103208 of 386701
2 minutes ago