PR CUAET
-
Попробуйте через час Где-то неделю назад тоже кто-то писал что в Оттаве позже открываются
-
подскажите такой вопрос, если для Tech Pathway нужны определенные компании мой работодатель готов дать мне оффер от корпорации, под которой зарегестрирована компания, занимающаяся науч.исследованиями и которая подходит под эту программу. подойдет ли рабочий оффер от корпорации, а не напрямую от компании?
-
Чому фокуси якщо переклад достовірний?
-
можна відізвати через вебформу і переподати. Або через ту ж вебформу надати правильну версію форми 5710. Але якщо піде через AI - не факт що вони виправлять
-
Привіт! Підкажіть, якщо прилетіти на тиждень для отримання work permit, і потім виїхати з Канади, чи правило 90 днів для медогляду діє? Чи можу я пройти медогляд в Україні після повернення з Канади?
-
Но я все, устала от этой охоты.
-
Я вам не можу цього офіційно радити. Справа ваша.
-
Зараз такі фокуси вже не мали б пройти (принаймні якщо заявку все таки буде відкривати офіцер)
-
Здравствуйте!Подскажите,это к нашей программе тоже относится?
-
То краще писати що сам у стані стресу щось наплутав/ не вказав?
-
@artemvalerevich49000 Такі листи можуть бути трохи небезпечні. Бо якщо подавав за вас хтось інший, хто немає на це права, і тим більше коли це не зазначено, це також може бути прирівняно до misrepresentation
-
Мне из Виннипега лететь в Оттаву по цене как из Европы лететь, я в....шоке
-
А о котрій годині, не памʼятаєте?
-
Вчера 10 слотов улетучились меньше чем за минуту
-
Так, на жаль, бувало.
-
Спасибо!
-
Ні, це стосується спонсорування супругів - загальна програма, не наша
-
при чому тут Канада? Треба записати все чим вона займалася з 2014 го року
-
Так, я це розумію. Але що писати в графі Current activity/occupation якщо мама ніде не працює в Канаді?
-
Довідка про несудимість потрібна буде в будь-якому випадку. Тому варто робити щоб пришвидшити свій процес розгляду.
12 Jan 2024, 17:45
Post 103485 of 393123
4 minutes ago