PR CUAET
-
В 8! Я же написала выше👆🏻
-
Переклад має бути зроблений сертифікованим перекладачем. Або сторонньою людиноб, яка додатково складе завірений нотаріусом афідевід про те що переклад вірний
-
тк. по сути я оформлена на одну из компаний в корпорации, но выполняю работу для них всех
-
1. Швидше за все не потрібно нової медицини 2. Вони можуть і так зняти, ящко є медицина в базі 3. На кордоні дійсно можуть видати, тим більше щзо заявка вже є в системі. Але це якщо в них на це буде час
-
Дякую як би їх спіймати б бо біда, хто матиме дитячий один повідомте будь ласка
-
Гляньте будь ласка графу 1 і 2. В 1 там написано Current…, в 2 написано Previous… Чи доречно писати unemployed в графі 1?
-
Подскажите пожалуйста при подаче по программе для родственников ,главный апликант мой гражданский муж, я и мой сын депендент, как мне выбрать мой сын ему step son или child?
-
Я клієнтам висилаю через Adobe Sign, тоді є додатково сертифікат. Але в ідеалі підпис ручкою, і скан
-
Та такими темпами як зараз іде то все не швидко) В крайньому випадку будете писати лист з проханням відтермінувати процес, бо треба повернутись в країну. Але особисто я робила б усе щоб повертатись в ті 7 днів. Все таки ПР на кону.
-
Подались 24 октября. WP до марта 2025. Размышляю - нужно ли продлить? Почему-то кажется, что успеем
-
Добрий вечір. Підкажіть які реальні терміни очікування зараз подовження WP? Я подала на подовження WP 6-го лютого і досі тиша. Читала повідомлення, що людина засабмітила заявку 17 лютого і вже отримала WP. Нерозумію що робити. Старий WP дійсний тільки до серпня 2024 року. Дякую якщо поділитесь своїм досвідом.
-
Можете на Canada Post зайти у відділення і там сплатити
-
Порадьте викладача, з яким ви особисто готувалися до TEF Canada і можете рекомендувати.
-
Я вчора подалась на продовження. Діючий ВП закінчується в березні 2025. Сьогодні вже отримала листа що медицина зарахована.
-
Порадьте викладача, з яким ви особисто готувалися до TEF Canada і можете рекомендувати.
-
Добрий вечір, Підкажіть будь ласка чи правда що при знятті обмежень чи продовження work permit можуть дати permit на менший строк?
-
Конечно успеете. Элиджибити есть. Остались порталы
-
Во вторник-среду обычно, что-то кидают для самых ловких и быстрых
-
😂 если бы! Не было бы у меня этих проблем
-
Спасибо 😊 Ваши слова да Богу в уши 🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 103507 of 386702
10 minutes ago