PR CUAET
-
Ок. Тогда буду надеяться, что быстро веб форму обработают. Спасибо вам
-
Нічого точного в наш час немає мені здається, але наче пускають, бо вони не шенген і навіть не Євросоюз
-
Ну це я так собі думала, точно не знаю.
-
З цим посвідченням виходить пустять через польщу наприклад дістатися кордону з Україною??
-
А Молдова пускає, це точно?
-
Т.е никаких рисков нет?
-
А на стадии когда только аор присылают, офицер ещё не проверяет детально персонал хистори?
-
Вважаю, що в цьому є сенс. Ми теж думали так зробити, якщо не вдасться оформити паспорти
-
Так, я знаю, що не пускають. Тому тільки через Турції і Молдову варіант поки що..
-
В такому випадку у вас буде два ВП і ви будете жити по тому що довший.
-
Нам в агентстві бронювання квитків казали, що в Європі правила змінилися, не пускають дітей вписаних навіть транзитом. Тому це питання стало дуже гострим для нас, а слоти зловити нереально. Одному можна канадський паспорт оформити, він тут народився, канадець 😂, а от як бути з українкою 🤦🏻♀️.
-
Так там після аор ще пару місяців чекати поки офіцер подивиться
-
Ми хотіли для дитини 12 років. Подруга з пр зробила сін для 6-річки під рахунок на навчання
-
Це жах
-
яка ваша провінція? якщо Квебек - то ще ні в кого нема
-
Так😭от я тому і боюсь дуже… і ще й без чоловіка доведеться летіти бо він взагалі громадянин третьої країни і полетить спершу до себе, теж не може тут паспорт поміняти… Дай Боже хоч грошей встигнути назбирати А, і дітей теж двоє а не один🤪
-
Це я не про нас, про інших, хто хоче подаватися 😁
-
Не залишать, але це така проблема, коли ти з малими дітьми мусиш сидіти десь годинами і щось вирішувати
-
Та який пр 😅 і даром він не потрібен (це я про себе та нашу родину), тільки дайте спокійно виїхати і забути як страшний сон 😅
-
А хто готується до TEF самостійно?
12 Jan 2024, 17:45
Post 103599 of 401500
less than a minute ago