PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Але в дітей, не стаді, а VR, який судячи з того, що ми виїзжали, вже не дійсний. Чи це не має значення? Ви теж з дітьми виїзжали з Канади?
-
Нажаль, в даному випадку особисто я допомогти не можу. Сам знаходжуся в Альберті, за Онтаріо просто знаю, бо давно сиджу в цьому чаті. Впевнений, що хтось звідти відгукнеться, і дасть практичну пораду. Якщо в теорії - заходите на сайт сертифікованих перекладачів Онтаріо, там дивитеся контакти, і дзвоните/пишите їм на пошту. В теорії так. Але, впевнений, Вам когось порекомендують тут
-
Я отримала АOR і подвязала лінк к Gkey профайлу (в якому раніше знімала рістрікшн) і документи що сабмітила теж скачала з першого аккаунту (де сабмітила федерал) Питання де знайти інформацію що сабмітила при подачі? (по типу коли подався на номінацію і там вкінці вся загальна інформація що ти написав- і ти можеш її роздрукувати)
-
Ми перший раз отримали в 2022,потім виїзжали до України,і зараз знову повернулися. В сина закінчується SP в кінці ьерезня черкз закінчення паспорту. В Україні зробили новий,і коли прилетіли вдруге,я в аеропорту показала офіцеру два паспорти і попросила видати новиц перміт. Мені відмовили,сказавши,що в моєму випадку - онлайн. В аеропорту видають тільки тим,хто вперше прилітає.
-
Зрозуміла дякую 🙂
-
Как долго паспорт едет доставкой дшл?
-
Вам краще запитати в кваліфікованої людини. Тегніть пана Остапа і уточніть у нього.
-
Я цього не знаю, ми до сих пір не можемо оформити ці паспорти. По дорослим наче залежить від програми. Десь рік, десь два, наче так.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/cra-login-services.html
-
Fido
-
Підскажіть будь ласка, при реєстрації в кабінеті просить ввести якусь суму, але я ще не подавала декларацію. Як мені зареєструватися???
-
А який саме?
-
О боже, я дивилася чи вчора, чи позавчора, було 3,6. А справді після відгуків 2,9!!!! Біднесенькі, як же їм важливо будь-яким, навіть незаконним чином, поправити той рейтинг, щоб дурити людей і надалі. Це, доречі, урок для неадекватів, які тут виписують тиради, що рейтинг для консульств неважливий блаблабла 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Поки діє Ваш work permit дітей зі школи не виженуть. У школи не має комунікації з IRCC з цього приводу. Подавайтесь на study permit, і не задавайте ніяких питань школі з цього питання, їм це до одного місця. Коли отримаєте стадіперміт, тоді їм і принесете його. Про те що VR має такий мінус, що не можна виїзджати, не знав ніхто перші півтора року CUAET, всі собі літали, повертались і вчились нормально. І ви не заморочуйтесь, але на стадіперміт не зволікайте і подавайтесь!
-
Якщо в заявці на PR вказали, що головний аплікант не говорить англійською, але ми не користувалися representative та відзначили, що заявку він заповняв від свого імені, то чи це ок? Заявку вже відправили.
-
Доброго вечора, питання якщо не вистачає місця в анкеті imm 5710 на вп (а саме у розділі роботи за останні 10 років). Я заповнила і роздрукувала ще одну сторінку. Питання куди її завантажити в аплікації? В який розділ ? Чи роздрукувати і основну анкету 5710 і комбінувати сторінки? Вибачте питання технічне, але Як краще зробити ? Дякую
-
Для цього спочатку треба подати декларацію. Так, щоб отримати документи щоб подати декларацію….. треба подати декларацію 👏 Я наприклад користувався wealthsimple, це один з безкоштовних варіантів. Але їх багато, на сайті CRA ж список
-
Доброго вечора,чи може хтось підказати якщо закритий ворк перміт то на PR не можна подаватися?
-
В крамницях не закривають
-
Доброго дня! У мене виникли запитання з приводу заповнення аплікації на новий WP. У відео з закріплених автор не розповів, що робити у певній ситуації. Ми приходили медогляд у Львові у 2022, і тут отримали WP без обмежень. Мама має освіту вчительки, та працює тут у приватному дитячому садочку і має канадські сертифікати кваліфікації, і не можна допустити того, що видадуть новий WP з обмеженням на працю з дітьми. Можливо хтось знає, що саме потрібно вказати, або скільки дійсно дійсний цей медичний екзамен дійсний? Буду вдячний за відповіді
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago