PR CUAET
-
не втрачає
-
Повернутися можна без проблем якщо є дійсний паспорт та віза. Але терміни перебування будуть обмежені - 6 місяців. За ці 6 місяців потрібно буде податися на VR або SP
-
Не вірно
-
Це ок
-
misrepresentation може наступати незалежно від того чи помилка допушена умисно чи випадково. Звісно це може впливати, в залежносіт від того чи це призвело до отримання unfair advantage, але ...
-
Якщо подалися до закінчення поточного, то чим довше тягнуть - тим краще для вас. Бо поки немає рішення, за вами зберігається ваш попередній статус (так званий maintained or implied status). Проте якщо ви в такому "умовному" статусі, не можна виїзжати, інакше ви його втратите
-
Про Едмонтон хто щось знає? Вже днів 7 не бачу жодних слотів. Хоча вже "живу" на сайті
-
Так і є. Ці речі визначаються офіцером, і більшість з них не стараються створити людям проблеми знічого. Але в тому числі для додаткової безпеки варто звичайно робити так щоб помилок і помарок було по мінімуму, щоб не було за що зачіпитися
-
Номер копр в треккере
-
Доброго дня. Ми були в Канадi мiсяць i мiркували залишитися проте поïхали через власнi обставини. Ми зробили усе окрiм медийного огляду (забули) . Як нам Бути щоб повернутися туди ? Що з медичним оглядом та Чи пропустять нас туди через це ? 🙂
-
робіть апойнтмент
-
Я уже не жду, просто поеду в Оттаву.
-
3 декларації незалежно від статусу + 3 роки проживання в статусі ПР, або 2 роки в статусі ПР + 2 роки до ПР (або комбінація посередині)
-
Доброго дня Потрібна допомога. Не знаю як добавити документ( про несудтмість) GC Key є , біометрію пройшла Не загрузила приподачі анкети справку про не судимість. Шукаю як, не получається 😔
-
В самій заявці на ПР потрбіно вказувати всі післяшкільні освіти.
-
Ага и сообщили об этом не понятно как. Веселье еще то ждать его в Виннипеге
-
Я дуже сумніваюся, що будуть якісь проблеми за отримання Рос Паспорту в Криму. Але за невказання фактичного Рос громадянства, майже точно будуть (якщо зловлять)
-
В Эдмонтоне слот на биометрию взяла на след день после запроса. Всё ок
-
Та я вже будь де дивлюсь. Але так""
-
Якщо подали на статус в межах тих 180 днів - жодних проблем - все зроблено по процедурі
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago