PR CUAET
-
Доброго дня. Ми були в Канадi мiсяць i мiркували залишитися проте поïхали через власнi обставини. Ми зробили усе окрiм медийного огляду (забули) . Як нам Бути щоб повернутися туди ? Що з медичним оглядом та Чи пропустять нас туди через це ? 🙂
-
робіть апойнтмент
-
Я уже не жду, просто поеду в Оттаву.
-
3 декларації незалежно від статусу + 3 роки проживання в статусі ПР, або 2 роки в статусі ПР + 2 роки до ПР (або комбінація посередині)
-
Доброго дня Потрібна допомога. Не знаю як добавити документ( про несудтмість) GC Key є , біометрію пройшла Не загрузила приподачі анкети справку про не судимість. Шукаю як, не получається 😔
-
В самій заявці на ПР потрбіно вказувати всі післяшкільні освіти.
-
Ага и сообщили об этом не понятно как. Веселье еще то ждать его в Виннипеге
-
Я дуже сумніваюся, що будуть якісь проблеми за отримання Рос Паспорту в Криму. Але за невказання фактичного Рос громадянства, майже точно будуть (якщо зловлять)
-
В Эдмонтоне слот на биометрию взяла на след день после запроса. Всё ок
-
Та я вже будь де дивлюсь. Але так""
-
Якщо подали на статус в межах тих 180 днів - жодних проблем - все зроблено по процедурі
-
Після нового вїзду, якщо вам не поставили печатку, абоякщо поставили пусту, то в дітей є статус такий самий як Візитор Рекорд але лише на 6 місяців
-
Дякую 🙏
-
1. Якщо подали заявку до того як закінчився статус - ваш статус зберігається 2. Те саме, якщо подали вчасyj то статус і права відповідні залишаються
-
Там коли лист приходить, то вказано де ви її можете здати
-
Вы поставили на "дохлую лошадь" в Эдмонтоне давно ничего не появляется.
-
В переліку написано просто - "всі інші документи які можуть допомгти вашому кейсу"
-
Добрий день. Хто може перекласти свідоцтво про народження?
-
Ні, ви вже подалися на ресторацію, як я розумію - тепер чекати на рішення. Якщо рішення поизитивне вам видадуть новий статус
-
Грубо так. Чисто через суд іде тест чи могла ця інформація змінити рішення. Якщо так = misrepresentation. Якщо ні і відмовили, то через суд повертаємо цю заявку на доопрацювання. Тому просто так вони теж не застосовують misrepresentation - щоб потім в суд не ходити В тому і плюс судового і прецедентного права. Можна любу службу за пару років "натренувати" не робити якних дурниць
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago