PR CUAET
-
Так писали же здесь, что когда такое делали, то отменяли аппоинименты всем записанным в этот день. То есть тупо кинули людей. Заранее не планируют значит.
-
Це зі сторінки з вимогами
-
Коли ви пролистаєте нижче, буде написано альтернативний варіант
-
Дякую
-
Мала з ними 3 розмови сьогодні ( Вони сказали, що exam expired, тобто прострочений. Тому що пройшло більше одного року. Вот мені можуть надати тільки номер UMI.Чому не IMM я не знаю, та чим ці номери відрізняються?? Вони роблять все, щоб повторно я робила в них цей exam( Я не знаю, як боротися... Вони одне й те ж саме повторюють. Рік пойшов, екзамен недійсний, нічого в нас в системі вже немає, тільки номер UMI.
-
Тобто якщо станом на зараз з 2 років лишився рік, і навіть якщо Онтаріо дало Notice of Interest , скоріш за все номінацію не дадуть, бо не відповідаєш критерію, що за останні 5 років має бути 2 роки досвіду Вірно? Ну тобто нема змісту подаватися і платити
-
Я здається у четвер відправлялася, поки нічого. Але читала, що через тиждень плюс мінус відповідають тим, кого просять щось додати ще. Подивимось як у мене буде 🙏
-
Помогите пожалуйста разобраться! Мне объясняли в агентстве, но мой язык ещё слаб и я не понял толком ни чего. Первая декларация две т4 и 300 денег возврат. Почему так скромно?
-
То из Оттавы или Торонто. Что касается Бэдмонтона то там вообще все глухо, ни слотов на паспорт ни нормальной связи с ними, ни ответов(
-
Я чекаю з листопада. Вчора в кабінеті нарешті з'явилося, що отримали мої документи
-
Они хоть что-то по человечески делают!? Это же так просто - планировать
-
Вітаю Заповнюйте youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=Vblf3uGj5wiBaRtu
-
Доброго дня! Можливо в когось є лінк на відео щодо подовження візітор візи дитині? Заздалегідь дякую ☺️
-
Так, вчитися зможуть з VR. Заповнюйте на кожну дитину окремо.
-
Тому що коли працюєте на двох роботах то частіше за все недоплачуєте податки і на поверненні треба або доплатити або невелике повернення. Також підозрюю що мало відкладали в rrsp, tfsa, fhsa
-
Доброго дня! Може, хтось стикався з такою ситуацією: якщо подаєшся на продовження wp на новий паспорт, а канадська віза стоїть у старому паспорті, чи потрібно прикріплювати фото канадської візи зі старого паспорта?
-
Для ircc не треба бакалавр. Тільки найвища освіта, для вас це магістр. Вони навіть просять на надсилати лишнього. Ніхто не рахує часи тільки підтверджують що ви легально отримали документ. Щодо провінції не підскажу. Якщо треба французькою переклад ви можете це вказати в листі при оформленні. А також замовили копію і апостиль. У WES не питають провінцію, IRCC приймає документи двома мовами. Чи є якась різниця.
-
Якщо канадець (стороння людина) перерахує українцю деяку суму коштів за навчання в університеті, чи треба її показувати, як дохід? Дякую
-
Не не, тут именно ребята с Эдмонтона писали, я даже переспрашивал «точно ли без дии». Что касается консульства, они вообще паспорта в Канаде не делают? Только продлевают?
-
Подойдет выданное в средине января
12 Jan 2024, 17:45
Post 104183 of 389850
less than a minute ago