PR CUAET
-
Прийшов окремий лист . Добавляли зміни сюди is.gd/jT3qSa www.cic.gc.ca/english/contacts/web-form.asp
-
Доброго дня, Хто в курсі, підскажіть, будь-ласка, якщо документ на англійській мові, але печатка стоїть з українськими буквами, то чи потрібно робити додатково переклад на англ цього штампу? Приклад виписка з ПриватБанку на англ мові
-
потрібно записуватися на інтерв'ю, середній час очікування в містах Канади 600-800 днів. Можна попасти швидше, якщо заходити кожен день на їх сайт і ловити слоти (в принципі така ж схема як в нас), краще вже ловити слоти на паспорт
-
Доброго дня, Підскажіть, будь-ласка, хто у курсі, якщо документ на англійській мові, але печатка стоїть з українськими буквами, то чи потрібно робити додатково переклад на англ цього штампу? Приклад виписка з ПриватБанку на англ мові
-
Спасибо
-
Бо ми не знали що потрібно було додати Всі знайомі які отримали продовження додавали То тоді і ми дібрали з роботи і додали В кризис формі вони відповідають швидко , ніякого поганого ефекту я не побачила
-
Так Також додавали
-
А підкажіть, які саме документи потрібно додати? У мене є оффер, але це PDF на 70 сторінок. Чи маю я запросити окремі документи від роботодавця у такому разі, чи можна такий оффер додати?
-
Як правило - не потрібно
-
Маю на увазі Letter of Explanation, чи треба було робити клятву і підпис нотаріуса?
-
Після порталу 2 вже можна змінювати роботу? Сподіваюсь вже ніхто не перевіряє.... або є ріск?
-
Їх ловити не потрібно - вони відкриті. Зараз йде запис на 2026 рік 🙈
-
Вітаю, закінчив приватний навчальний заклад в Україні, його диплом не приймають в WES та IQUAS чи можливо його евалювати через місцевий навчальний заклад в Канаді?!
-
@OstapBosak
-
@LarissaPogree
-
t.me/migcanada
-
Я про это письмо и говорю. Нет, не обязательно.
-
То есть если я ее добавлю изначально плюс объяснения то тоже нормально будет? Или лучше затем в кризис форму
-
Підкажіть будьласка роботодавець видав letter of employment і я за цими критеріями визначила що мій Нок 6622, чи може хтось допомогти і подивитися чи добре я визначила свій Нок, бо я вже заплуталася, буду вдячна)
-
Жесть, что за страна с глупыми правилами, как они туристов будут привлекать с таким странным полисис
12 Jan 2024, 17:45
Post 104974 of 386702
10 minutes ago