PR CUAET
-
ні. вас навіть на літак не посадять без візи
-
А если срочно нужно как быть. Неужели по прибытию никак нельзя получить в аэропорту
-
Підкажіть чи можу я довести досвід роботи таким чином? Я працював як ФОП у ІТ. Спитав у компанії reference letter, але там лише зазначено останню позицію, та що працював не менше 40 годин на тиждень. Самі ж обовʼязки вказані у контракті. А заробітна плата у інвойсах. Чи достатньо мені цих даних, чи краще запросити ще reference letter із зазначенням усіх посад, обовʼязків по кожній посаді і зарплатні?
-
Жесть, я думал там есть E-visa по прибытию как в большинстве стран
-
То ще той квест))))) Але за місяць спроб я зловила на поточний рік
-
Ахах в них і так вистачає туристів і з такими правилами
-
я написав про ловити у випадку, якщо хочеться швидше, ніж 2026-ий рік
-
Подал 23 декабря. Жду
-
@OstapBosak
-
@OstapBosak
-
А що таке ЛоЕ? Вибачте, бо в мене теж помилки у cuaet
-
Громадянам ЄС і Канади візи не потрібні. А туристів з країн 3 світу вони не сильно хочуть, бо потенційні іммігранти. Тому лише із візами. При чому % відмов в посольстві США в Києві був більше 80%.
-
Ок, дякую)
-
У нас сегодня 4 месяца, как тишина. Если ничего не прийдет, то будет известно теперь(
-
Подивіться, щоб у вас стояла версія за 2021 рік.
-
Доброго дня! Вибачте, якщо питання не сюди, бо від відчаю пишу всюди. Підкажіть, будь-ласка, таке питання: employer (owner daycare) був у списку designated. Якщо змінюється owner по франчайзингу, проте назва лишається тією самою, чи змінюється критерій designated employer в списку AIP??? Current new owner відповіді не знає, або не хоче(
-
Если letterhead с подписями то это долго. Я попросил у работодателя две недели назад, но они должны с HR согласовать и неизвестно когда будет
-
Я знайшла чомусь 4
-
NOC має бути 5 цифр
-
Странно, что они разделяют людей по гражданству, при чем здесь туристическая виза к иммигрантам если по ней нельзя работать или остаться больше срока. Скажем виза на 30 дней было бы достаточно
12 Jan 2024, 17:45
14 minutes ago