PR CUAET
-
Я теж цього боюсь... Вы маєте рацію. Вони клянуться і божаться, що вони зробили та подали документи в ircc.
-
Дякую, написала)
-
До речі кому потрібен Українськомовний нотаріус, яка може зробити все онлайн звертайтеся до Олени Шкаровської Office@pravolaw.ca, телефон 647-907-6864 Ціна $30+ПДВ Ми робили у неї 👌
-
Оптометрист, здається, ліцензована професія в Канаді, хоча можу помилятись. Там здається реєстрація потрібна і здача екзамену. В моєму випадку регуляторного органу немає.
-
AAIP application streams
-
Part of Alberta Advantage Immigration Program
-
Добрий день, можете підказати адресу в Оттаві де подавати паспорт?( знаю,що там дві) І як проходить оплата старшим 16.
-
Вони не передали дані по вашій дочці в ircc?
-
на комп'ютері IELTS показує помилки як celpip?
-
Та ще я вже подала документи на pr, і це буде проблема гірше, ніж wp. Якщо вони мене не подали. Але ж номер UMI є, хоча що значить, що цей номер є - я хз знову...
-
Скажіть я зробила Express Entry профіль мені нарахувало 403 бали. Це ж взагалі безнадьога, так? Треба через якусь гуманітарну программу йти? В вересні буде ще 1 рік роботи в Канаді - добавиться ще 10 балів
-
А если у работодателя несколько бизнесов, и в целом он работает больше намного двух лет, но тот бизнес в котором я например работаю ещё нет двух. Тогда не подходит? Express entry Canadian experience class эти требования не касаются же?
-
Думаю багато хто подається на цю програму бо не потрібно здавати мову( у нас саме так).
-
Хтось знає, що потрібно додати у Family Member Proof of Status? ( Заповнюю для усієї сім'ї)
-
але ж я правильно пам'ятаю, що для Tech Pilot не треба мати LMIA? бо я вже ні в чому не впевнена
-
І оплачували послугу у них на місці карткою?
-
Це вже залишиться не відомим. Я не хотіла розбиратися, і коли вони сказали що пройшло більше року і вони не можуть виправити помилку, я просто пішла з нею і зробила медекзам для ПР.
-
Я теж написала
-
Свідоцтво про одруження та для дітей про народження
-
Work permit довше паспорта не дадуть в будь якому випадку
12 Jan 2024, 17:45
Post 105368 of 400572
4 minutes ago