PR CUAET
-
Якщо всю сім’ю ращом подаєте, то так. По всім аплікантам.
-
Це ваше право і вирішувати тільки вам. Як це може вплинути на інші документи? Видадуть новий на новий термін, або на такий же. Все
-
тепер вже не можна їхати до отримання PR картки
-
Пункт Duration of expected employment обов'язково хоче дату закінчення роботи. Звідки ж я знаю? Чи дату закінчення перміту написати?
-
ну і пробувати через провінційні програми
-
ну так все одно в неї 413 балів буде по Canadian experience class. General вибірки ідуть по всіх троьх програмах зразу, включаючи СЕС
-
Так в неї канадський досвід - дівчина має підходити на Canadian experience class
-
Підкажіть, будь-ласка, а як називається ця форма? У мене в банк акаунті є форма Your investments, це вона?
-
В консульство.
-
Нет, Present Perfect. Want - это глагол, который не употребляется с группой времен Continuous.
-
Добрий день. А ви заповнили заявку так як було в відео все вказано? Там є пункт про поточну роботу здається ви писали як у відео "Ukraine 2022"? Дякую
-
Мені вона приходила звичайною поштою. Також можете подивитися а CRA аккаунті. Називається T4FHSA
-
Остання вибірка СЕС суто була в 2021. Зараз є General . Це мікс всіх потоків Мін за 2024 був 525 як зазначили вище
-
Ну написали що для всіх альбертівських, але поки бачу зміни тільки в rural та express entry. Враховуючі що aos на паузі, думаю там просто поки чекліст не оновили
-
це для якої саме програми треба?
-
Дякую за відповідь
-
Ще Більше цікавить кому роботодавець буде готовий підписати форму на доступ до інформації про його рахунки😅 lmia казкою здається на фоні
-
Це неправильно( якщо паспорт книжечка треба вказувати 01/01/3000
-
Якщо недавно видалено то можна зайти в керівництво недавні дії і там показує що видалено але через 24 години пропаде повністю
-
воно там в сліпах, якщо не має, значить банк ще не згенерував і не вигрузив дані за 2023 рік. Там же мають бути і Т5 сліпи з сейвінг аккаунтів
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago