PR CUAET
-
Привіт, з 347 балами є сенс реєструватись/подаватись? (Рахував на калькуляторі)
-
Ні. Там вже в умовах вказано що не залежно від доходу
-
Да, вы правы, я спросил нейтива, для них это нормальная конструкция, это для нашего понимания не логично. Но тут чем больше изучаешь, тем больше удивительного.
-
Прохідний бал десь 490 як я чув
-
Напишіть емейл роботодавцю з запитанням)
-
Так! За 20 хвилин заповнила і відправила.
-
Зазвичай повинні бути в провінції. Ще в номінації можливо буде бути прив'язані до роботодавця
-
Кілька людей теж про це писали близько міс тому.🙄 Що кнопка не активна. Спробуйте зателефонувати в підтримку?
-
Доброго вечора. Може хтось щось порадить. Мені 47,працюю механіком вантажівок по ворк перміту( мед.комісію пройшов але обмеження не знімав). Захотілось якусь ліцензію мені. Є якісь курси,коледжі і так дальше,питання мені потрібно стаді чи зняти обмеження щоб вивчитись?
-
Чи можна літати по Канаді з паспортом ,який закінчиться через 3-4 місяці? Паспорт дитини 4 -х років
-
Дякую !
-
Добрый вечер Могли бы кто нибудь дать контакты иммиграционного адвоката или консультанта срочно🙏 Буду очень благодарна 🙏 Желательно в Ниагаре
-
Якщо ця компанія зареєстрована в SINP, чи зареєструєтеся для вас, то підходить 100%
-
Хоча не мали б. Сказала щоб я все підготувала.
-
Ні, це так не працює
-
А мені консультантка яка спеціалізується на цій програмі сказала що краще мати докази роботи і іншого з подружжя тому що можуть перевіряти фінансовий стан.
-
Я вже питала у hr в телефонній розмові, вона «плаває» в відповідях) Які краще запитання поставити, щоб переконатися, що компанія підходить? Якщо наприклад податки працівник сплачує в Саскачевані, це означає, що і компанія зареєстрована в Саскачевані чи ні?
-
Юлю, дуже Вас попрошу тегнути мене відписавшись, як вийдете з вашої ситуації будь ласка.
-
Ви маєте на увазі якщо вже був вп на повних 3 роки? Так. Знайомому прийшов апрув вчора. У нього на 3 роки перший вп був.
-
Сюрпризи бувають різні. Наприклад наша компанія була зареєстрована, а зараз сплив термін, і треба відновлювати реєстрацію... А це знову очікування
12 Jan 2024, 17:45
Post 105641 of 389668
about a minute ago