PR CUAET
-
Та я і проходив медицину у квітні 2022 р. І навіть не додавав її під час подачі на PR. Вони самі її підтягнули.
-
Доброго вечора. Питання, скоріш за усе, не нове: за CUAET, подаючись на подовження wp, чи можна зробити медогляд безкоштовно ще раз?
-
www.manulifeim.com/retail/ca/en/viewpoints/tax-planning/rrsp-tfsa-resp-make-the-most-of-your-savings-options#:~:text=There%20are%20registered%20retirement%20savings,personal%20situation%20and%20your%20objectives.
-
Привіт, я Надя і я твій тренер по IELTS. А це мій мій супер корисний інстаграм де я розповідаю як скласти ielts на 7+ з першого разу! www.instagram.com/ielts.hub?igsh=d2g3NW5wbTc2dWVh Готую студентів на своєму курсі ще до того як Канада стала таким мейнстрімом. Трошки про себе я живу та дуже люблю Київ, викладаю екзаменаційну англійську з 2011 року, почала у своєму рідному місті Донецьк. В мене є чудовий чоловік. Магічним чином і тут англійська спрацювала ми зустрілись на курсах IELTS) потім разом приїхали в столицю після 2014. З 2019 року я викладаю суто IELTS на своєму курсі, який проходить 2 рази на рік, складається з 19 лекцій, триває 15 тижнів та дуже круто не тільки готує студентів до 7+ а і прокачує загальну англійську. Як раз старт найближчого потоку 26.03, а усі деталі та програму курсу можна знайти у мене в профілі. Лекції записані і можна дивитись коли зручно, питання задавати мені на пряму у нашому особистому чаті з кожним студентом, тому якщо Ви вже в Канаді не переймайтесь щодо часової різниці. На курсі також є онлайн зустрічі з цікавими та корисними вправами, студентський чат та звісно дуже прискіплива та доцільна перевірка ваших робіт, жодна помилка не втече від нас Переходь в мій профіль та читай детальний опис курсу у закріплених сторіз, підписуйся щоб дізнатись усе про IELTS
-
Омг🤦 Я багато разів передивлявся, і не міг зрозуміти, яким сервісом він користується, у посиланні звертав увагу лише на інші посилання, дуже дякую!
-
я, все было ок
-
Можете нам подзвонити
-
Ми можемо допомогти. Напишіть
-
Тоді були слоти на 19 квітня (пʼятницю) в Оттаву, потім два дня слотів не було, бо то були б на вихідні. Завтра, по ідеї, мають відкрити на понеділок 22 квітня о 20:00 за часом Торонто.
-
Дякую велике
-
Подскажите, кому звонили на работу для подтверждения трудоустройства, это было на общий номер, HR или непосредственному менеджеру, чьи контакты указывали?
-
Скільки часу чекали на отримання продовженого WP?
-
Чи є якісь часові обмеження при заповнені аплікації?
-
Не обовʼязково!
-
t.me/skiimmigrationCanada/227
-
Very good summary!!! Всем советую прочесть!
-
Оформлення закордонного паспорту для дорослого можна ловити слот в будь яке консульство чи посольство ? В мене є 3 місця де це зробити, правильно ?
-
Підкажіть, будь ласка, чи знайшли Ви відповіднь на своє питання? Теж цікавить, так як родич завірив в registry через Commissioner of Oaths. І тепер я задумалась чи підходить це🤔
-
Дякую. Поділіться своїм досвідом будь-ласка. простою українською мовою.
-
Подивіться в пошуку. Дуже багато людей писали.
12 Jan 2024, 17:45
Post 105839 of 386700
5 minutes ago