PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, кто знает. С работодателем будут связываться для подтверждения трудоустройства на провинциальном этапе и на федеральном? Или только один раз перед получением номинации? Хочу поменять работодателя, но переживаю, что текущие обидятся и не подтвердят, когда им будут звонить.
-
Привіт, народ. А киньте посилання чи хоч назву гілки по програмі «воззʼєднання» для Українців CUAET. Хочу почитати. Дякую
-
Чи роблять продовження дитячого паспорта від народження до 4-ох років????… бо ж там вже й фото треба міняти дитині…. Стояла в живій черзі, сказала що закінчився дитячий паспорт….. ловіть слот!- за продовження жодної мови… хтось продовжував?
-
Ше на жодну вказану годину не натрапила….теж пробувала і в 00:00…. Не щастить! Бо ж якось ловлять ті слоти….
-
Дякую.
-
На загальних підставах так як CUAET вже закінчився
-
Я завіряла також в нашому сервіс онтаріо. показала їм документи і спитала чи вони роблять їх, жінка відкрила там якусь книжку, каже да, поставила печатку, всі розписались. Сподіваюсь підійде
-
Oct 24 …..
-
Всим привіт. Підскажіть, чи потрібно бабусі 80 років здавати біометрію їхати?
-
Дивний результат. З різницею в 3 бали. Цікавлять результати апеляції, поділіться будь ласка пізніше
-
globalnews.ca/news/10375557/canada-temporary-resident-immigration-targets/
-
На AOs поки старий висить, але думаю що то поки програма на паузі, та інформація стара. Чек лист на експрес ентрі, rural виглядає вже по новому
-
Продаю два білети на Скофку сьогодні в Калгарі
-
Скажіть будь ласка це чеклист до AOS? Бо в мене відкривається зовсім інший документ, такий як і раніше був. Чи могли б ви дати посилання? Дякую
-
Що ні день то «гарні» новини. Чекаємо тепер квоти на ворк перміти чи шо🫠
-
Роботи багато і нікому працювати і це погано для розвитку економіки, тому кількість тимчасових робітників треба скоротити))) Клас)))
-
Добрий день, я в цій програмі заповнила та натиснула відправити. Але видало помилку " це Ваша не перша декларація, змініть в файлі". Але я приїхала в лютому 23р і вказувала дати з перміту. Це моя перша декларація. Що в такому випадку робити?
-
Потрібно зателефонувати таки і уточнити , чи є та інформація. Бо це дуже часта причина чому не нараховують кліматичні і може бути відмова по дитячим. Я б зателефонувала і поспілкувалася. Я вчора чекала 20 хвилин на лінії, не так і багато
-
Якщо у вас є діючий WP і віза, тоді можна виїхати
-
Ага, як зі студентами. Іноземні студенти привезли якійсь там великий відсоток ввп Канади тому давайте зменшимо кількість стаді пермітів👏👌🏻
12 Jan 2024, 17:45
Post 106339 of 407911
2 minutes ago