PR CUAET
-
Добрий вечір , хто знає це правда ?
-
Я взагалі по життю не оптиміст але читаючи документи цієї програми в мене таке розуміння.
-
То може тому що не вказали що ви вже вчитесь , бо я с першу зробила помилку і не відмітила і питають чи після школи ви будете йти до коледжу чи щось там типу . То треба вказувати так
-
І з того навіть як цю полісі написали - не спонсорство, розуміючи що 80-90% то літні батькі. І вони одразу сказали we can approve your application. Тобто юридично є така можливість.
-
Тобто для апрувала треба бути admissible по medical and criminal, а по financial може бути inadmissible
-
ну надія ще тоді є, бо відправляли з витягом на початку лютого і все тихо. взяли з трекінгом на зворотню доставку, а пише, що нічого немає... так і не зрозуміло, що далі( але поки чекаємо
-
Як більш склоняюся думати що гарантоване- з їхньої інструкції «To receive final approval under the public policy, the principal applicant and their family members must not be inadmissible (other than an inadmissibility on financial grounds, as per section 39 of the Immigration and Refugee Protection Act [IRPA]).
-
Нажаль вони не кожний раз зʼявляються
-
Не було навіть таких питань. Мене викидає ще на першому етапі. Там, де про лист-запрошення, чи є ви в категорії виключень, коли не треба цей лист і тд.
-
Подивимося. Сподіваємось все буде Ок. Можливо я overthinking .
-
Доброго дня, можете поділитися такими інструкціями щодо заповнення заявки на продовження ворк перміт? Буду вдячний
-
О ма гад ))
-
Ще спробую
-
Вже штук 15 видалила 😁
-
Ви думаєте що на розсуд офіцера? Але все одно ж мають бути якісь аргументи в нього кому дати exception кому ні?
-
Пройшло рівно місяць сьогодні. Новин немає
-
Сьогодні робила , все пропустило , спробуйте , видалить аплікацію цю і по новій все почати .
-
ви можете пояснити що таке "зрушення" ? )
-
Дуже дякую
-
2 дні
12 Jan 2024, 17:45
Post 106694 of 400482
8 minutes ago