PR CUAET
-
А кому цікаво … Раз я вже написав, можу дати реферальне посилання на wealthsimple, ви та я отримаємо по $25 😋 Не вставляю посилання так як можливо це проти правил цього чату!
-
Доброго вечора, хто може з власного досвіду порекомендувати хорошого юриста для подачі на програму?
-
Ця форма якщо не має дітей
-
Мені цікаво. Киньте мені будь ласка
-
Rc151?
-
Ясно. В офісі лікаря повинні були б сказати скільки часу займе передача результатів в IRCC. Наприклад мені сказали 2-3 тижні. Ви можете уточнити в саме вашому офісі.
-
6 пункт
-
Це я їх.і купувала. Але не окремі тести. Я по 2-3 год не робила тестів.
-
Теми писання - опитуванн зі школи (вибрати 1 варінт) та емейл написати про свято та ідеї. Впринципі, нічого складного. Тому і подалася на апеляцію. Знаю що моя помилка це більше слів, ніж потрібно ( в одному з завдань). А так все інше було добре.
-
акция на два дня
-
мне пришло на почту, на все обучающие материалы CELPIP 50% скидка
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка. Яку форму треба подати на кліматичні виплати родині з дітьми. Ми ще не знаходимся у Канаді 18 міс( тільки 14)
-
А якщо вони є форма rs66. Так написаний на сайті. Якщо можна поясніть цю інформацію
-
Привіт 🖐🏻 Можливо є тут хто має діабет 1 типу і хто вже скористався податковою знижкою на інвалідність (DTC)? Є парочку питань 🙏. Можна в приватні 🤗
-
Тут питання в тому, чи можна позбавити себе необхідності надавати референси і доводити досвід роботи депендента, якщо депендент ніяк не приймає участі в нарахуванні балів за свій досвід роботи на PR.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи обовʼязково мати додатки до дипломів, я їх не взяла з собою коли летіла
-
Кто уже ставил визу детям в новом укр. Загранпаспорте в Канаде, пожалуйста, поделитесь опытом 🙏
-
На сайті написано, що треба ще завіряти нотаріально документи
-
Вам в іншу гілку. Ця про сімейну програму
-
Посібник IMM 0189 - Постійне проживання для громадян України з членами сім'ї в Канаді - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#step1
12 Jan 2024, 17:45
Post 106782 of 407363
40 minutes ago