PR CUAET
-
Я знаю так, що треба брати витяг з дії а потім його в консульстві підтверджувати. І наскільки я зрозумів із статті вище, то якщо вже маєш на руках цей витяг то можна особисто в консульстві день в день отримати довідку англійською
-
Один из критеріїв отримання апруву по гуманітарної програмі і найбільш впливовий, це неможливість отримати ПР іншими шляхами. Виходьте з вашої ситуації, вирішуйте є у вас така можливість чи ні.
-
К тому что человек из Манитобы должен прилагаться сильный кейс, почему он там не может пройти. Без кейса будь он хоть с Луны убедить офицера сложно будет.
-
Дякую велике
-
Дякую) так, читав це)
-
Подивіться закріплені повідомлення. Остап пояснював вже кілька разів, що треба бути на момент подачі і отримання. Біометрію можна здати де завгодно. В самій поліси нічого не написано про те що аплікант має бути весь час у Канаді. Тільки в оголошенні про програму вони трохи заплутали людей
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, на федеральному етапі після провінційної номінації не потрібно ж надавати дипломи, листи від роботодавця і тд? Ті що подавав на провінцію.
-
у нас троє дітей. були різні слоти і дні. прийняли в одинь день всіх трьох
-
Так, приходило автоматичне повідомлення - this email confirms that you have successfully submitted your permanent residence application. Що отримання AOR займе час і станеться коли агент перевірить що заявка має всі необхідні документи
-
20012
-
Яка є інформація, довідка про несудимість підходить для подачі на PR, чи все-таки потрібно замовляти в українському консульстві в Канаді?
-
Шукаєте: business analyst noc і it project manager noc в Гугл. Обираєте в якому у вас більше співпадіння обовязків. Якщо для ЕЕ то вигідніше той що project manager
-
Люди хто знає коли відкриваються записи в Оттаві та Торонто на новий паспорт? Який час?
-
Спасибо) Значит, требований отдельных для страны сдачи нет?
-
Опечатка. Извините. Имелось ввиду что везде можно задать
-
Дякую)
-
У сенсі?
-
+, послухаю, теж хочу поштою цей витяг відправити. ( і чи важливо що зараз живу в UK?)
-
Так приходить повідомлення на вашу пошту.
-
Два
12 Jan 2024, 17:45
Post 10784 of 403754
2 minutes ago