PR CUAET
-
Можете
-
Поки що майже всі хто подав після 11 листопада, то чекають ще на здачу біометріі і присвоєння номеру аплікації, так що швидко точно не буде
-
17.11 - еще ждем
-
Ви щось не зрозуміли. Ви взагалі читали посилання це на офіційний сайт консульства? Ну так натиснить це та прочитайте. Прочитали? Де там щось про доставку паспорта до дома? Це доставка із України до консульства за свої кошти не чекаючи діппошти.
-
Особисто - з паспортом під підпис?
-
Доброго дня. Чи був у когось досвід отримання довідки в британії? Як це зробити?
-
Якщо 2 тимчасових, то 2 ордера по C$80 просто їм принести з собою і з усіма доками? Це щоб день-в-день отримати довідку
-
Вибачте,може не знайшла в повідомленнях,чи хтось робив довідку в Польші,ми зараз тут ще,не рлзумію алгоритм як її тут замовляти,тобто з Дії,а потім так саме конвертом у консульство для затвердження?
-
В мене так само) довго грузилось, поьім перезвйшла і все сабмітет. Письма ніякого не отримала
-
Пркажіть ще раз будь ласка, чи приходило і як виглядав лист після сабміту апплікації на ПР? Крутилось довго при загрузці, пише що submitted, AOR ясно що нема ще, але й на пошту нічого на рахунок підтверження submitted не приходило.
-
Дякую Юлія
-
Хто спеціалізується на вилову слотів на другий паспорт на Оттаву або на Торонто? Зможете людину поставити на подачу? Оплата послуг гарантується.
-
Виходить що без банківського рахунку в Україні неможливо авторизуватися в Дії
-
В мене така сама проблема. Це скрин переписки з підтримкою Дііі
-
Уточнення: якщо щось в аккаунті змінюється, вам на пошту приходить повідомлення, про зміни в аккаунті, вірно?
-
Там слоти відкривають кожен день - також на один день у майбутньому через 2 місяця. Тобто - в січні на березень. Час відкриття десь після 16.30 годин по часу Едмонтона. Слоти доступні десь 15-30 мінут, поки іх розбирають. Є вірогідність що після свят відкриють на декілька днів, бо якщо це буде 3 січня - то вони можуть відкрити на 1-3 березня. Слідкуйте. На 3 слота відразу можете зробити запис. Не знаю, як консульства працюють з 26.12. Тому не зрозуміло , як ці дні будуть чи ні слоти
-
Ні, 1 послуга коштує 40 дол, а у вас 2. Якщо 2 довідки, то 2 ордера по 40 дол.
-
Найближче в Едмонтоні
-
За зверненням на їх сайті, викидає в Дію
-
Дають такий самий витяг як з дії, тільки з мокрою печаткою додатковою
12 Jan 2024, 17:45
13 minutes ago