PR CUAET
-
Доброго дня, хтось знає, чи можна податися на новий WP, якщо термін дії паспорта до Лютого 25 року (старийWP був виданий на півтора роки до кінця дії паспорта) . Зробити новий паспорт в Канаді - трохи проблематично))
-
Да, справка за февраль была
-
не впливає не на що, старі документи залишаються дійсними до кінця строку їх дії, тому необовʼязково їх в заявці міняти. UCI номери не змінюються, лише номер ворк перміту/SR/VR оновиться
-
Ви відправляли з довідкою з Дії?
-
і ти наче казав що майже рік чекаєшь вже? На який стадії?
-
Нет, отправлял в феврале
-
Дякую вам за відповідь, мені бухгалтер сказала чекати notice of assessment. Це прийде на електронну пошту?
-
Дивно що там взагалі проставлений строк дії
-
Квебек самый интересный для рассмотрения регион в этой программе. Даже AOR не дают пока )))) Единственные счастливчики - это те кто не оплатил биометрию сразу, но после оплаты запроса на биометрию так никто и не получил. Вот я думаю когда же Трюдо уже с Лего договорится по нам? Там новость проскакивала, что Оттава выделила 900 млн Квебеку на медицину, может сдвинется сейчас дело с мертвой точки
-
Може хтось стикався, наразі у школі канікули і ми не зможемо взяти бумагу зі школи про навчання до 31 березня, що робити у цьому випадку? Хтось подавав без цього документу а потім його досилав?
-
А чим відрізняється?
-
Ждут ответа из спецслужб США и Новой Зеландии 🙈
-
Ещё не дали. 15 месяцев
-
І ще зняття обмеженнь це ж фактично подання на подовження перміту?
-
нагадай через скільки Approved in Principle дали?
-
Criminality - passed; Infosharing - in progress
-
Добрий день, ми з дружиною оформлюємо заявку на зняття обмежень ВП через старий акаунт IRCC, але у нас взагалі не так як показано на відео. Трохи в ступорі. А ще дружині потрібно подати на нову візу в зв'язку з новим паспортом . Яку саме візу там обрати?🤷♂
-
Напишите им, прикрепите к письму фото Вашей справки, спросите что к чему
-
Я сам удивился, да ещё старым числом проставили и ей осталось только 4 месяца до окончания
-
Теж на початку не міг зрозуміти чому в мене форма відрізняється від показаного на відео
12 Jan 2024, 17:45
Post 109096 of 407939
3 minutes ago