PR CUAET
-
ні у Києві але поштоюначе шлють
-
Не знаєте чи є якийсь банк який можна онлайн податись? Чи буде працювати моно банк якщо податись на картку від нього з Канади для входу в дію? І чи можна по віртуальній карті зайти
-
На жаль, не має людина жодного банку в Україні, а в дію не вдається зареєструватись, електронного підпису теж нема
-
Привіт. Мене звати Інна. Виконую нотаріальні переклади в провінції Альберта, м. Калгарі. Засвідчую переклади особистою печаткою і додаю афідевіт. Запити надсилайте на info@kolotranslation.com
-
Це супер! У Канаді?
-
Та чи це перший раз Канада приймає людей що тікають від війни
-
наче не все так страшно
-
дивлюсь у гуглі наче є контори котрі роблять дублікат свідотства та ставлятьапостіль та відправляють у канаду
-
головне щоб сама Канада нічого не обмежувала і не звіряла
-
так на воєнну підготовку з 17 чи 18
-
Та це буде катастрофа повна.
-
Ну головне якщо що щоб дали можливість дослати. І не завертали аплікацію назад
-
Ніхто не знає як буде. 11 січня стане відомо
-
Будемо сподіватися на краще. Самі чекаємо номінацію 😔
-
плюс...
-
Ну в мене вже є WES тоді має бути всеодно. Але ще раз робити переклад шлюбу і народження і потім апостилі то страшно звучить
-
Не знаю. У самої свідоцтво 89 року😔
-
Просто апостіль робиться не тільки на свідоцтво про народження, а також свідоцтво про шлюб, розлучення, документи про освіту (хоча тут не впевнена)
-
В електронному вигляді можна скани подати думаю... Але я ще подав раніше коли ця штука активна не була( Надіюсь Це працює з моменту поступлення в офіс а не з отримання AOR
-
Я маю на увазі заміну свідоцтва. Я чула , що потрібно особисто в РАГС ідти. Чи якось інакше? Яка процедура повна?
12 Jan 2024, 17:45
Post 10918 of 398598
3 minutes ago