PR CUAET
-
З інформацією яка є зараз - ні, після 31 не можна буде, а чи введуть якісь інші правила ніхто не знає
-
Подача 20.12 - тільки тимчасовий AOR дали після дзвінка в IRCC. Тоє також чекаємо
-
Hey there Ylia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
А далі тут?
-
Добридень! Маю дитину 12 з візітор рекордс. Паспорт дитини вже виготовлений, але не доставлений в дипломатичну установу. Дитина хоче почати працювати влітку. Яка процедура оформлення WP для неї? Чи можливо це зараз зробити( на паспорт очікуємо)?
-
Дякую
-
Так, звичайно Чим більше, тим краще Спільна аренда, спільні біли за комунальні послуги, спільна страховка на авто, підтверджуючі документи якщо маєте спільне майно , фото, спільні подорожі і тд
-
Така ж ситуація:(
-
Дякую! Спробую
-
Опен ворк перміт у нас у всіх хто по куает, а ви напевно маєте на увазі що хочете податися на опен ворк перміт без обмеження роботи з дітьми , мед працівники і що там ще було🙈 Якщо зараз у вас проблема з мед оглядом, що нема підтвердження його проходження, можливо подзвоніть туди де ви його робили..?
-
Да, був 3-тижневий візит, про який зазначила в історії подорожей
-
В мене діючий WP зі знятими обмеженнями чи зможу я по ньому продовжувати працювати, якщо отримаю новий з обмеженнями. Наразі немає свіжої медкомісії. Дякую.
-
Доброго дня. В дитини (9 років) 1 квітня закінчується VR і віза. На новий візітор вже податись. А як податись на нову/продовжити стару візу?
-
Підкажіть будь ласка, чи є покроковий гайд як податися на візу дитині після отримання нового Study Permit? Подивився на ютубі та не знайшов нічого такого. Дякую
-
Новий буде без обмежень
-
Дякую вам ! просто засумнівалась чи варто зараз це робити
-
Як відвідувач
-
Можна працювати з 14 років
-
Які записи, навіщо. по прильоті прямо в аеропорту в cibs за 15хв відкрийте рахунок: і дебетову і кредитку дають відразу на 2к, навіть sin не потрібен.
-
Я скани робила на телефоні в програмі camscaner.
12 Jan 2024, 17:45
Post 109229 of 401484
10 minutes ago