PR CUAET
-
головне щоб сама Канада нічого не обмежувала і не звіряла
-
так на воєнну підготовку з 17 чи 18
-
Та це буде катастрофа повна.
-
Ну головне якщо що щоб дали можливість дослати. І не завертали аплікацію назад
-
Ніхто не знає як буде. 11 січня стане відомо
-
Будемо сподіватися на краще. Самі чекаємо номінацію 😔
-
плюс...
-
Ну в мене вже є WES тоді має бути всеодно. Але ще раз робити переклад шлюбу і народження і потім апостилі то страшно звучить
-
Не знаю. У самої свідоцтво 89 року😔
-
Просто апостіль робиться не тільки на свідоцтво про народження, а також свідоцтво про шлюб, розлучення, документи про освіту (хоча тут не впевнена)
-
В електронному вигляді можна скани подати думаю... Але я ще подав раніше коли ця штука активна не була( Надіюсь Це працює з моменту поступлення в офіс а не з отримання AOR
-
Я маю на увазі заміну свідоцтва. Я чула , що потрібно особисто в РАГС ідти. Чи якось інакше? Яка процедура повна?
-
Чого їхати? Відправляється поштою все
-
але це затянеться на місяці
-
Дистанційно можна там де ж WES робили
-
Сподіваюся дадуть якийсь перехідний період для тих, хто подався чи може подається.
-
Та ну якось дивно буде… Невже всім потрібно поїхати до України і особисто оформляти? Тут таких людей занадто багато…не всі ж готувались до міграції роками…
-
якщо так буде... То буде звіздец
-
ще ПУМБ, у кого він є, не погано працює через пуш-повідомлення прямо в додатку на мобільному.
-
Ми сабмітнули ще в листопаді... Надія що ще не запросять переробляти переклад. Я сам за це не дуже знаю як воно має бути
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago