PR CUAET
-
@OstapBosak
-
Доброго вечора!! Таке питання: Якщо податися по програмі Family в одній провінції а поки її розглядатимуть переїхати в іншу провінцію! Чи не відклонять потім аплікацію? Дякую
-
І якщо чесно я не знаю наскільки це серйозно щоб аж відкликати заявку.
-
Я думаю ви точно можете додати: список робіт + Explanation Letter. Просто щоб ви встигли до 31 березня🙄
-
Ось тут вся офіційна інформація: www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-eligibility Спробуйте розібратися, там наче все доступно, і якщо то я можу відповісти на більш конкретні запитання🫶🏻
-
Спасибо надеюсь и мне повезёт
-
только запись ко всем на конец апреля уже 🥲
-
Hey there AnDRoIDuS, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я питала по пошті в консульства і вони відповіли мені що обовʼязково надавати останнє місце реєстрації в Україні
-
Головне - це щоб ви їздочили не із або в Квебек, бо там процес відрізняється. А все інше - місце проживання у Канаді не важливо.
-
Добрый вечер! Возможно ли забронировать второй слот (детский) с одного аккаунта, если уже есть запись на взрослый?
-
Дякую)
-
Вам тут дякують @prcuaetua
-
я не могу найти нигде поле, куда можно было бы приаттачить это письмо. может быть есть какой то имейл? или вы имеете ввиду если заново заявку подавать?
-
Отчество ваше? Необычно, конечно, что они его написали, но если ваше, то почему должны быть проблемы. Думаю все ок. А откуда взяли...оно точно есть в чипе паспорта, они же его уже сканировали на въезде, видимо висит в их базах.
-
Цікава інформація: t.me/ukrainiansincanada/2025
-
Доброго дня. Я не Остап, але теж подала документи по цій програмі. В цій формі Вам не потрібно писати ніяку суму Note: You do not have to submit this proof if you are already working in Canada with a valid work permit.
-
Health Card потрібна тільки для лікарні. В Україні так само з медичною карткою ніхто в банк не ходить
-
Відразу. Тим більше, що програма закривається через тиждень і далі все буде платним
-
Доброго вечора. У мене є диплом з Міжрегіонального вищого професійного училища звʼязку м.Львів Написала так Interregional Higher Vocational College of Communications, Lviv Додаток не зберігся у мене, переглядаю в інтернеті інформацію, як написати про дублікат додатку до диплому Знайшла, що статус юридичної особи припинено станом на 24.03.2024 Що робити ? Чи є можливість щось зробити?
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago