PR CUAET
-
я не могу найти нигде поле, куда можно было бы приаттачить это письмо. может быть есть какой то имейл? или вы имеете ввиду если заново заявку подавать?
-
Отчество ваше? Необычно, конечно, что они его написали, но если ваше, то почему должны быть проблемы. Думаю все ок. А откуда взяли...оно точно есть в чипе паспорта, они же его уже сканировали на въезде, видимо висит в их базах.
-
Цікава інформація: t.me/ukrainiansincanada/2025
-
Доброго дня. Я не Остап, але теж подала документи по цій програмі. В цій формі Вам не потрібно писати ніяку суму Note: You do not have to submit this proof if you are already working in Canada with a valid work permit.
-
Health Card потрібна тільки для лікарні. В Україні так само з медичною карткою ніхто в банк не ходить
-
Відразу. Тим більше, що програма закривається через тиждень і далі все буде платним
-
Доброго вечора. У мене є диплом з Міжрегіонального вищого професійного училища звʼязку м.Львів Написала так Interregional Higher Vocational College of Communications, Lviv Додаток не зберігся у мене, переглядаю в інтернеті інформацію, як написати про дублікат додатку до диплому Знайшла, що статус юридичної особи припинено станом на 24.03.2024 Що робити ? Чи є можливість щось зробити?
-
Hey there Юрій, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Спробуємо, дякую
-
Ну тоді вже буде важко, особливо якщо немає в Канаді близьких родичів
-
А можна мати разом ворк і стаді?
-
З Європи, на загальних
-
Це з Канади на основі WP, чи десь з Європи на загальних умовах?
-
Доброго вечора Хто подавався з visitor record на study permit для дітей? Я вже всі документи підгрузила, але маю проблему з формою 5709, видає помилку… Але я не впевнена чи правильно заповнила в графі EMPLOYMENT… Якщо має хтось зразок, будь ласка допоможіть🙏 Це я з першою аплікацією не можу впоратися, а ще потрібно двом меншим синам заповнити😩🙈
-
Там звичайна туристична віза. Дякую за відповідь!
-
Дякую, потішили ! Йду подавати 🙌
-
А якщо у вас два дипломи магістра, або ж два бакалавра - достатньо одного з них
-
І шкільний атестат за 11 клас з оцінками, і диплом ПТУ - це все тут high school. Тож вашого атестату буде достатньо
-
Ви праві
-
Звичайно, це краще ніж не спробувати
12 Jan 2024, 17:45
13 minutes ago