PR CUAET
-
можна
-
Там якщо немає на ній хоча б нерухомості в Україні, то офіцер не повірить у намір повернутися назад. Скажімо, їх буде важко в цьому переконати
-
Для евалюації у WES ви подаєте документи ЛИШЕ за ваш найвищий рівень освіти. Тобто, якщо ви магістр, вам не треба подавати диплом бакалавра і атестат зі школи. Якщо ви бакалавр, то вам не треба подавати атестат зі школи. Або якщо ви PhD, то вам не треба подавати диплом магістра та атестат зі школи.
-
Доброго дня! Тільки збираюсь робити еволюцію дипломів, підкажіть будь ласка, якщо закінчували університети, треба дипломи і школи і університета робити? І ще, скільки коштує еволюція одного диплома?
-
Для евалюації вашого рівня освіти вам треба надати атестат зі школи (якщо ви закінчили 11 класів) або ж диплом з училища та атестат зі школи за 9 класів. ПТУ оцінюється як high school
-
Ще маю питання стосовно Confirmation of Provincial Endorsement. Який порядок дій після того як моя компанія отримала Designation? Вони далі ще щось повинні зробити зі свого боку?
-
Веб форма secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Через веб форму.
-
Хто має контакти перекладача з італійської?
-
Треба ще переглянути ці програми
-
Hey there Іван, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую.
-
Для багатьох імміграційних програм рівня High School достатньо.
-
t.me/+ZkxI3YvTVshlNDgx
-
А можна заповнювати одну і ту саму школу? Типу 1-4клас, далі 5-6, потім 6-7?
-
Доброго дня! Хто може підказати, заповнюємо на дитину окрему анкету на продовження стаді перміту, форма 5709е згенерувалась, але не грузиться? Що порадити зробити? Пробували разом до анкети чоловіка приєднати, також не хоче загружатись.
-
Заповніть тут школу, у якій дитина зараз навчається, у нижчих рядках школу, де раніше навчалась. Так, як ви б заповнювали про свою роботу. Якщо дитина не у школі, то не знаю, може так і пишіть, що ходе у садочок, або ж не навчається.
-
@TarasExpres
-
Hey there Yuliia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Воно у мене все світиться червоним, типу всі графи маю заповнити… Спробую з самого початку скачати і зробити, дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 109447 of 402609
3 minutes ago