PR CUAET
-
Доброго вечора, цікаво, а якщо дитина вчиться в High School, але і підробляє, у розділі Employment це обов'язково теж вказувати? Спочатку заповнила тільки школи, але хотіла би почути думку інших..
-
Hey there Ivan, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую.! Але в оригінальній формі я вкажу стільки ,скільки поміститися (тобто 3 роботи), а в окремому файлі напишу всі роботи (продублюю ці три та додам ще одну (в мене одна не "вміщується")? А ще скажіть, будь ласка, потрібно якесь додаткове письмо писати офіцеру? Ну тобно щось на кшталт роз'яснення про те, чого подаємось на новий wp, чтого окремий документ про роботи та інше??
-
Подскажите пожалуйста, у детей кончается стади пермит и визитор в 2025году, подаются ли на продления пермитов детям?
-
спасибо большое 🙌🏻
-
Hey there Ivan, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Asylum seekers. Переходять кордон нелегально, подають провальні кейси «біженців» і чілять поки не депортують. А не депортують можливо й ніколи
-
Звичайно. Тільки номер СІЗО забув вказати
-
Hey there Tanya, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Спасибо
-
Я не робила такого листа.
-
От вас зависит за кого вы будете заполнять
-
Hey there Tanya, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Обязательно, в optional загружаете
-
Підкажіть Форму 5713 Тут в пункті 1 вказувати себе А далі в пункті 2 сина І чи треба в пункті 2 вказувати чоловіка?
-
Добрый вечер, хотел узнать матери для PR, ей 68 лет, нужна ли справка о несудимости?
-
Добрий вечір. Подали декларацію. Сьогодні спробувала зареєструвати CRA кабінет, та не вийшло вибиваю помилку 045 . У кого таке було?
-
Ні, сину 3 роки
-
Если ему больше 18 тогда порядок
-
Так Тільки ми знімаємо обмеження собі А син як зі мною
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago