PR CUAET
-
Что по срокам,если не обналичивать возврат по чеку? Сколько дней можно не обналичивать
-
Hey there Анастасия, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Далі Вам необхідно зібрати пакет документів для відправки: 1. Оригінали (!!!) документів для апостилювання. (Рекомендуємо надсилати документи у папці для запобігання їх пошкодження під час транспортування перевізником). 2. Квитанції про сплату держмита та послуг Центру. 3. Оригінали всіх заяв з Вашим підписом, та навіть тих сторінок, які Ви не підписували, оскільки це є також частина Вашої заявки. 4. Аплікаційна форма для WES Canada Зв'яжіться з обраною Вами кур'єрською службою та відправте нам пакет документів. Повідомте мене електронною поштою про оплату замовлення і відправку пакета документів. Зверніть увагу! 1. Обробка Ваших документів починається на наступний робочий день після отримання нами оригіналів документів, обох оплачених квитанцій та оригіналів заяв з Вашим підписом. 2. Кур'єрська служба повинна доставити документи безпосередньо в наш офіс за адресою: ДП "Інформаційно-іміджевий центр", офіс - Апостиль вул. В. Чорновола, б. 25, м. Київ, Україна, 01135 ЄДРПОУ-35198441 Отримувач: Птіцина Олена Володимирівна +380 (95) 4371294 Отримавши Ваші документи, ми обов’язково повідомимо Вас про це. Статус свого замовлення Ви можете відстежувати в ПК. Гарного дня!
-
О, то нові ідеї для іміграції)))
-
Дякую
-
А я все худну І голова болить постійно
-
Оригиналы при вас должны быть
-
Первый раз слышу.
-
Звісно, що ні
-
Минулий рік був дуже складний.
-
Вот это что то новое, то есть оригиналы документов Вы в апостиль не отправляли?
-
То може как то увидимся?
-
Ну нічого, все буде добре🙌
-
Мабуть))
-
Як я вас розумію))) Вже ширша, ніж довша)) У Канаді заїдаю стресс
-
Вместе подумали об одном. может это судьба?)
-
Мабуть, ви обрали опцію особистої подачі, а не дистанційної
-
Вы просто не указали вначале дистанционная отправка думаю
-
Немає. І я чесно кажучи знаю що так можна зробити, але прикладу не зустрічала🙌
-
@OstapBosak дайте будь ласка силку де еплаїтись на нові візи з новим паспортом з inside Canada. Дякуємо
12 Jan 2024, 17:45
Post 109651 of 401500
less than a minute ago