PR CUAET
-
Ну нічого, все буде добре🙌
-
Мабуть))
-
Як я вас розумію))) Вже ширша, ніж довша)) У Канаді заїдаю стресс
-
Вместе подумали об одном. может это судьба?)
-
Мабуть, ви обрали опцію особистої подачі, а не дистанційної
-
Вы просто не указали вначале дистанционная отправка думаю
-
Немає. І я чесно кажучи знаю що так можна зробити, але прикладу не зустрічала🙌
-
@OstapBosak дайте будь ласка силку де еплаїтись на нові візи з новим паспортом з inside Canada. Дякуємо
-
Не можу знайти у чаті. Чи є приклад на листа з проханням подовжити ворк перміт коли паспорт в процесі виготовлення і є підтвердження з консульства. Дякую.
-
По ЕЕ це не разом виходить...а профіль може бути у обох...щоб більше шансів...якщо хороші профілі...треба дивитися. Бо профіль ЕЕ другий з подружжя може підсилити мовою і освітою . Не зовсім вас розумію . Подивіться у кого більше шансів пройти по якійсь програмі....то той хай і подається.
-
Підкажіть будь-ласка, на фед рівень чи треба підгружати необов’язкові доки, типу prof of education і тд?
-
чи правильно тут заповнено? чи взагали треба цю частину?
-
Хто знає Якщо подаватись всією сімʼєю І якщо в мене наприклад вже був перміт на 3 роки Може бути таке Що чоловіку та дитині продовжать А мені відмовлять чи відмовлять всім тоді ?
-
Hey there Кристина, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Попытайтесь ,может напишите им и объясните ситуацию
-
Спасибо за пояснения, соответственно уже я ничего поменять не смогу ? или стоит пытаться с ними договориться про дистанционную подачу?
-
ну да, потому что в целом - это фиаско
-
Да, на паспорт. Дякую за уточнення:)
-
Напишите оператору. Так бывает, это человеческий фактор. Я когда оформляла, в имени неправильно букву написала. (А там было написано "проверьте все внимательно, далее вы не сможете внести изменения"). В общем решили этот вопрос. Напишите им сообщение, они подскажут что сделать.
-
У меня тоже "not urgent". Ещё и в новую Зеландию запрос. Готовьтесь минимум год ждать
12 Jan 2024, 17:45
Post 109663 of 390829
4 minutes ago