PR CUAET
-
Ну, далеко не всі їхали з такою ціллю - не працювати, а висіти на шиї у платників податків Канади, чисто для розваги. Люди їхали в Канаду, щоб влаштовувати своє життя.
-
Скажіть будь ласка, якщо потрібно вказати інформацію про батька, але з ним немає жодних контактів (батьки розведені багато років тому). Що вписувати в таких випадках?
-
Це аэропорт в Торонто
-
Прекрасно. Значит пусть вкалывают, собирают баллы, и строят жизнь раз считают нужным)
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи можна продовжити WP, якщо на даний момент не знаходишся в Канаді? Попередній на 3 роки. Дякую
-
Дякую дуже! Я власне так і вважала, але одна жіночка яка заробляє цим на життя, переконувала мене що ні
-
Что вы тогда делаете в этом чате? Хвастаетесь образом жизни?
-
Пытаюсь изучить накопленный участниками опыт одобрения H&C и экстраполировать его на свой кейс. Вот пока выяснилось что у нас с одной девушкой задержка из-за USA Infosharing
-
Ви працювали в 2023 році і весь 2023 рік були податковим резидентом Канади? Якщо ні, то ви не маєте право на CWB і не можете подаватись: claim the CWB - NO. Потім будете повертати гроші.
-
Якщо це буде перший аеропорт вашого прильоту-так
-
Дякую. Бо через те, що більшість по CUAET прилітають в інші аеропорти. То я вже зачумнівався
-
Навіть sin не потрібен при відкритті в cibs в аеропорту
-
Hey there Anton, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Якщо компанія отримала для Вас ендорсемент, то далі ви все подаєте самі
-
Якщо це тільки designation про те що вони учасники програми Атлантичної Канади, то їм треба ще багато чого зробити. Адже саме компанія має отримати на вас ендорсемент як на робітника
-
Hey there Anton, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Торонто
-
навіть sin не потрібен. лише вп
-
Зрозуміла. Дякую
-
Hey there Mykola, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
Post 109708 of 393442
5 minutes ago