PR CUAET
-
Доброго дня. Рік вчила французьку мову від MIFI , закінчила всі рівні на 7. Заповнювала Arima і в розділі французька мова, було, який тип екзамену я здавала ( TEF, TCF, і т.д ). Я правильно розумію що те що я навчалася нічого не варте , тепер потрібно готуватися ще до цих екзаменів? Можливо хтось знає більш точнішу інформацію . Дякую.
-
Привіт, можете звернутися до інших консульств в Торонто або Оттава.
-
Мама прилетіла в Канаду в червні, на роботу вийшла в жовтні. Все одно ні, вірно?
-
Hey there Oksana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Dima, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
В "Приват24" Вы можете заказать и отправить себе на электронную почту выписку по банковской карте на английском языке (это дело 2 минут). Я прикладывала эту выписку к отчёту в налоговую, когда показывала доход (пенсию) с Украины.
-
В 18:00 мої знайомі ловили, як окремої силки немає для дитячих на скільки я знаю.
-
Да будет так, раз вы там считаете
-
Ні, 331 Metcalfe St, Ottawa
-
Підскажіть ,будь ласка,нотаріуса в Вінніпегу.
-
Питаннячко. Якщо мені подовжать ворк перміт, доні потім, на підставі мого нового, я зможу змінити візітор рекорд на ворк перміт? Чи все це подавать одночасно до 31?
-
Добрий день, якщо є помилка в аплікації на новий ворк перміт, як можна додати до заяви про це? Заздалегідь дякую!
-
😆 У нас не буде, бо ми працюємо і соц.допомогою не користуємося. І approved in principle вже отримали
-
Дякую
-
Є слоти в Нью Йорк на 22 і 24 квітня
-
Hey there Petrukhina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую! В мене вийшло скачати і відкрити! Так просто! А я вже мучилася з тим онлайном. Вже думала не робити 😆
-
Сорти є, а візи нема :(
-
Hey there Maryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Всім привіт! Хто стикався з ситуацією: півроку чекала на курси, нарешті запросили, але тепер те місце навчання, що я вказала у заявці не підходить, дуже далеко. Чи можливо якось перевестися чи це мої фантазії?
12 Jan 2024, 17:45
Post 109744 of 408091
2 minutes ago