PR CUAET
-
Манітоба🤔
-
Ви можете зайти через авторизований акаунт Альберти
-
Дуже дякую
-
Підкажіть будь ласка, робили переклад marriage certificate в Україні, із апостилем. Зараз додали такий переклад до заявки на продовження WP. Чи маємо ми зробити новий сертифікований переклад у Канаді, і додати його до того ж запиту?
-
Отримала сьогодні лист «конгратулейшнс, завантажуйте ваш eCoPR “ І я вже заплуталась у цих трьох трекерах, у жодному не можу нічого скачати. На тому сайті, де завантажувала фото, вони все ще «Андер ревʼю»
-
Нех😉й щастить(шастать) Враховуючи останні рухи в Канаді і трампампам в штатах всім хто перебуває на тимчасових програмах потрібно буде визначитись вони до красивих або до розумних. Після Welfare = тільки економічні програми.
-
Скажіть, а чи не можна подзвонити чи написати в CRA узнати статус обробки деклараціі? Подали 3 тижні тому і тиша - ніяких звісток від них. Чоловіку вже все прийняли а мені ні, подавалося разом
-
Привіт, здавала в чт celpip в Торонто, невеликі зміни які помітила - змусили на початку вивернути кишені і підняти штани. Воду заборонили брати, дозволили лишити посередині кімнати і підходити коли реба, мені пощастило сидіти поряд,тна спікінг без води важкувато було. Пляшка була з магазину, прозора. Також в туалет можна тільки на початку, після того як впустять в аудиторію то знову треба проходити огляд кишень..
-
Привіт. Чи буде в Калгарі теж мітинг? Чи тільки Едмонтон?
-
Простіше за все подивитися в самій системі. Створити профайл і подивитись скільки нараховує. Там не обовʼязково відразу сабмітити, якщо ще не готові
-
Кто то записан на сегодня в Торонто?
-
Скиньте будь ласка посилання,якщо маєте,де було сказано що не будуть брати більше ніж 10 тисяч.
-
Я подалась 14го листопада, запрос на біо прийшов 15го січня. Зрозуміло,що нічого не зрозуміло 😖🫣
-
Скажіть будь ласка, якщо немає контакту з батьком, що вказати в графі "емейл"? Інші дані є. Не вистачає лише емейл адреси.
-
Тільки ж не забувайте, що в інших країнах вам треба буде показувати досвід в тих країнах, де ви на шиї сиділи)) і на це будуть звертати увагу)
-
Enjoy 😉
-
я в листопаді 2023 здавала, то такого не було, в тому самому місці здавала, дуже здивувалась 😅
-
Они проверяют все-все поездки в США, совершенные за жизнь, или только за определенный промежуток времени?
-
А чому зміни? У них на сайті це все прописано
-
Не прокатит в одной стране, всегда можно поехать в другую)
12 Jan 2024, 17:45
Post 109838 of 407816
less than a minute ago