PR CUAET
-
Ні, в 14 році одружилися, він вже сивий мені дістався 🤣
-
Иммиграция это для всех сложно. Представьте если бы канадцам пришлось иммигрировать в страны третьего мира, для них бы ещё сложнее было
-
А реально это очень большое испытание и стресс колоссальный
-
Ви одружилися не в Канаді, мабуть? То ж така відмазка не проканає)))
-
Hey there Ірина, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Зрозуміла) мене цікавило саме це як процес, що депендант виходить взагалі не зобовязаний виконувати умов програми (AOS) а йде просто причепом і в випадку номінації головного апліканта з подружжя автоматично отпримує номінацію Трохи не вкладається в голові😅
-
Было бы неплохо если бы отозвались кому за март приходили отказы, продления или кому оставили прежние даты. Мало статистики
-
Ні. 1-6міс чекають на вп.
-
Якщо ви думаєте про опортюніті стрім, яка провінційна, то депенданту нема сенсу здавати англійську, робити евалюацію дипломів, чи навіть працювати, бо то НЕ бальна програма і ви ніяких бонусів своєму головному апліканту не додаєте. ЕЕ - бальна, тому там ви можете додати бали один одному і це дуже важливо. Сподіваюсь так зрозумієте))
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо чекаємо на новий WP трішки більше 3 міс. це вже дзвіночок що можуть відмовити?
-
Просвітіть Зняти обмеження і продовжити Ворк перміт ,то різне Бо дивлюсь 2 відео А там же ж все однаково 🙈
-
Там реальна картина справ. Затишшя у IRCC - над цією програмою не працюють вже більше місяця в плані нових аор
-
Вот она основная новость для Квебека. www.journaldequebec.com/2024/03/15/justin-trudeau-refuse-de-donner-les-pleins-pouvoirs-en-matiere-dimmigration-au-quebec
-
Там теж якесь затишшЯ
-
Immigracker у закріплених - реєструйтесь та дивиться що кому прийшло
-
30/11 still waiting
-
Чи комусь прийшов OAR з тих хто подавася в січні?
-
Я так і поняла Просто думала ,то різне А тут весь ранок дивлюсь відео І воно блін каже одне і теж😂😂😂
-
Дякую
-
Це у будь якому випадку новий ворк перміт.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago