PR CUAET
-
Ви самі відповіли, людина хотіла трохи розвеселити чат. Всі ж знають що громадянство Норвегії та Швейцарії дають при заселенні в готель на строк більше 14 днів 🙃
-
Можно исключить на федеральном этапе
-
Hey there Людмила, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Та не просто дають, благають щоб взяли 😉😂
-
А ви впевнені, що ви правильно прочитали? Там написано "Ви мусите включити всю вашу сім'ю у заявку, навіть якщо вони не їдуть з вами в Канаду". Нижче написано "Також, щоб ви стали постійним резидентом, вся ваша сім'я мусить пройти мед огляд навіть якщо вони не їдуть з вами в Канаду". Що не зрозумілого?
-
Подскажите, пожалуйста, мне нужно пройти психолога. У кого-то есть контакты и какая цена. Спасибо заранее.
-
Я знаю значение этого слова. А вы все прочитали после маст?
-
Я зауважила лише Сідней та Монреаль
-
Написано must. Подивіться будь ласка значення цього слова. І прочитайте наслідки, якщо не включати.
-
Не совсем понял . Здесь же написано, что можно не включать.
-
Ще не подавалася.
-
Ні, в цьому випадку треба обов'язково (прочитайте знову скріншот).
-
Ну Вам хоть немного легче если вы уже подали на ПР. У меня этот процесс вообще на паузе
-
Также если человек просто не хочет в Канаду и получать пр в том числе
-
Лікар (якщо ви робили у правильного лікаря) відправляє всі ваші результати напряму до IRCC.
-
Hey there Nataliia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Не тільки канадійцям. Навіть мені, з України, в країні третього світу важко було. Але там не було стресу через іміграцію (бо не збиралась імігрувати)
-
У випадку розлучення так. Але якщо просто не включати - то описуються наслідки. Але це не означає, що ви можете обирати, коли є слово must.
-
Для вʼїзду в Канаду вам обов’язково мати - візу.
-
Це є. Але вони теж мали кудись передати інформацію і я б хотіла впевнитись що передали. Я зараз не в Канаді, тому фізично папірець не покажу. Чи я маю його сама зісканувати і внести до профілю IRCC?
12 Jan 2024, 17:45
Post 109979 of 386700
5 minutes ago