PR CUAET
-
То краще натисніть на гальма Бо думаю стем на порозі
-
Hey there Julia Zolotar вії/депіляція/брови, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Доброго дня, в чому може бути проблема?
-
Хто порекомендує страхову для будинку. Звернулася в TD insurance, нарахували 115 в міс за невеликий будинок. Брокер казав на такий будинок приблизно буде 80 дол. Але як знайти де дешевше
-
Переважно це не проблема, і зазвичай (крім вимоги роботодавця), я СІН не продовжую. Бо номер не міняється.
-
Як повʼязані консульство та віза дитини? Ні, не можна онлайн Ні, без візи приїхати не можна
-
Нехай іде з старим СІН та з листом про продовження. Якщо не будуть брати, я можу скласти листа про те що закон стверджує що в неї є легальний статус аж до моменту отримання рішення.
-
Ні, віза до CAUET ще з липня минулого року не має відношення. Мито також треба платити повне - $100 Тому подаватися на візу можна коли треба/зручно
-
Все пытаются ловить слот в 18:00 по Торонто?
-
Hey there Alina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
друкували онлайн
-
Хіба що подаватися на TRP. Але це безвиїздний доккумент, і подача поштою, і процесинг десь 4-8 місяців. Можливо в аеропорту попросити ще раз. Теоретично можна і на кордоні, але на кордоні я б не ризикував, бо можуть не впустити в Канаду
-
Доброго дня Я підгрузила виписку з банку, яку зробила онлайн)
-
По Манітобі - програми досить прості, але терміни очікування номінації від пів року. Саскачеван - Майже з усіма NOC 4,5 можна отримати легко. АЛЕ дуже багато залежить від роботодавця. Потрібно реєструватися- то не складно, але деякі не заморочуються.
-
Я все зразу надав,все загружено попередньо .От і питаю
-
Доброго дня, хотів скористатися послугою WES для підтвердження і переводу шкільної освіти. Але там не має пункту шкільна освіта. Можливо хтось знає що потрібно робити?
-
Якщо оба дійсні, то я подаю оба (якщо це на ПР). Якщо ж на продовження ВП з середини Канади, то біографічної сторінки зазвичай достатньо
-
Вже все перевірено по 10 раз
-
Торонто вільні слоти нотаріальні дії ‼️Now
-
Hey there Olha, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
Post 110248 of 396857
2 minutes ago