PR CUAET
-
И в 6 и в 6:30 и в 7и в 8 ….
-
Я навіть з черги вийшла, виявилось доречі що моя черга була на довідку про відсутність судимостей а не на дитячий паспорт 🙈
-
Эх аж сердце сжалось
-
Якщо вас вибрали по CEC - то можна вказувати 0
-
483 має шанси і на STEM EE і на OINP HCP
-
Я что-то не понимаю что происходит: сегодня звоню в сервис Канада за декларацию 22 года не заполнили доходы с Украины. Так когда я сказала что звоню за украинцев мне чуть трубку не бросили. Что я начала на повышенных тонах кричать подождите подождите. Просто уже 1 час ждала пока кто-то ответит. Что происходит????….
-
Hey there Petrukhina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дуже потрібно! Скажіть будь-ласка, хтось буде в консульстві Едмонтона найближчі дні??? Потрібно запитати за трек номер, який вони обіцяли вислати, як їм відправлю свої дані на пошту і потім Тиша....
-
Все настраиваем аппараты и посылаем сигнал в космос , верю что сейчас в Торонто будут слоты
-
агентів мало - дзвінків багато
-
попали на людину без настрою. 🤔
-
Hey there Margarita, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Не потрібен пруф, але ципфру якусь потрібно написати, інакше можуть повернути форму на переробку
-
Подскажите пожалуйста на какое имя делать мани ордер для подачи на паспорт в Оттаве? Потому что на сайте написано Embassy of Ukraine , а я читала в группах что людей разворачивали и говорили что нужно на консульство делать мани ордер.
-
За декабрь ещё нет
-
Кеш або еквівалент. Тотбто Не кредитні гроші які ви можете швидко використати (рахунки в банку, сейвінги, і тд)
-
дякую, мені дуже радять на стем, але я боюсь не потрапити на oinp якщо буду відстоювати говоріння і письмо по екзамену і отримаю бал більше(тобто або 2 програми, або 1), бо думаю там правда погано оцінили
-
Напишіть у відповідну вітку t.me/prcuaet/5
-
Звертайтеся
-
Якщо просто папір від команії - ні
12 Jan 2024, 17:45
Post 110277 of 398858
16 minutes ago