PR CUAET
-
Але на візу то вже буде платно, здається 100 доларів
-
Так ви праві, тут подаватися на паспорт в Оттаві, і тому money order consulate
-
Віза потрібна тільки для подорожей ,вона дає право на в'їзд в Канаду. Для легального знаходження в Канаді достатньо візітор рекордс. А на візу подаватися в тому ж акаунті і той самий шлях, просто обирається віза.
-
В Оттаві і Посольство і Консульство.Паспорти виготовляють в Консульстві
-
А ви подавались в Оттаві?
-
В Оттаві наскільки знаю подають в консульському відділі, це окрема будівля. Попитала в людей хто подавався там, кажуть всі на консульство робили ордери.
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка, якщо паспорт до 2032 року, worker visa за програмою CUAET вклеєна на 3 роки тобто до 2025 року, якщо мені продовжать новий work permit до 2027 року, як податися на нову візу будучи вже в Канаді? Чи спочатку треба зробити нову візу, а потім новий work permit?
-
навіть так, цікаво.
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка ті хто мали статус укр у Польщі який status ви вказували при заповненні на продовження work permit? Status other у періоді проживання у Польщі? Дякую
-
Hey there ♡→ Anastasia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я це знаю, мені це і потрібно для того, щоб вчитися та розуміти яких курсів не вистачає. Дякую вам за допомогу
-
ніби заспокоїв, але якось всеодно оці комунікати голову морочать(
-
Якби не заплатили протягом 24 годин то автоматично заявка відмінилася б
-
Доброго вечора , чекайте final decision з дня на день )
-
Всім доброго вечора! У нас сьогодні оновилась медицина 22-им березня, хоча було completed 6 березня. У когось таке було, це про що?
-
Можете відправити цей вебінар?
-
Подались: 19.11 AOR: 7.02 Запит оплатити біометрію: 7.02 Зараз тишина І ще, не можу перевірити application status. Вибиває помилку. Хто ще стикався з цією проблемою?
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка, якщо паспорт до 2032 року, worker visa за програмою CUAET вклеєна на 3 роки тобто до 2025 року, якщо мені продовжать новий work permit до 2027 року, як податися на нову візу будучи вже в Канаді? Чи спочатку треба зробити нову візу, а потім новий work permit?
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Доброго вечора. Чи можливо виїжджати з Канади протягом терміну коли має видатись новий WP? Користуючись попереднім дійсним WP. Чи може це вплинути на видачу нового WP?
12 Jan 2024, 17:45
Post 110630 of 402593
4 minutes ago