PR CUAET
-
Заповнити форму на депенданта який з нами не їде і проживає
-
Hey there Yuliia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
А які документи допитували?
-
З приводу чи є дійсний старий то теж писали що так, на сайті є про це інформація
-
Дякую!
-
Лише сьогодні прийшов новий ВР, знайшла в поштовій скринці. У мене до 2025 року
-
Вітаю, чи є сенс залишати кошти на європейській картці і знімати їх у АТМ? Якщо хтось робив порадьте як краще
-
Вітаю, Скажіть, будь ласка, чи були у когось запити на документи по черзі у різні дати, для прикладу: сьогодні отримали запит на оновлення якоїсь форми, через два тижні - запит на мед обстеження, або ж на police record check? Дякую
-
Hey there Евгений, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Добрый день. Я по поводу обучения с work permit без study permit. Я подпадаю под эти условия. Колледж одобрил заявку, но им нужно письмо-подтверждение от ircc. Ссылка на официальный сайт с информацией об eligibility им не подходит. Даже мой иммиграционный офицер им имейл прислала, что все ок. Нужен прям документ. Вдруг кто знает куда обратиться за таким документом? В веб форму я писала, они прислали имейл, что я могу учиться, но колледж просит более «личное» письмо, чтобы не только ФИО были указаны, но и uci
-
Дякую за інформацію. В іншій групі написали, що лише свіжий ВР є дійсним. Треба розібратись
-
Ми подавали дитячий у Торонто і туди писали Consulate, а в Оттаві декілька днів тому дорослий подавали - писали Embassy
-
Hey there Светлана, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Но писать нужну кто в Оттаве подается «Еmbasy”
-
Так ви вже подались чи ще не здали англ? 😁 Чи то ви за пул кажете
-
To: Consular section of the Embassy of Ukraine in Canada < consul_ca@mfa.gov.ua Це їх електронка на яку я писала.
-
В Оттаві відповідають на емейл ,запитайте щоб напевне знати ,я була в Оттаві 14 березня і писала Consulate. В мене все прийняли .
-
Hey there Кирилл, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я звонила им и мне ответили оплачивать «embasy of Ukraine”
-
Мені треба було по кожній частині всього по 4 бали.Все було 4-5,тільки listening 3,хоч застрелися.Останній раз я перездала його на з 3 на 6😝 Нарешті..🙈
12 Jan 2024, 17:45
Post 110876 of 399977
about a minute ago