PR CUAET
-
Згодна, але ж поки що немає і впевненості в тому що їх будуть продовжувати.
-
Квебек хоче ввести ліміт на нашу програму. всі решта провінцій ні
-
@prcuaetua
-
Мені теж так само відповіли
-
Читайте уважніше новини - мова йде про те, що видачу нових ворк пермітів планують обмежити, орієнтуючи роботодавців на тих людей, хто вже в Канаді. Планується обмеження новоприбулих, які отримають статус тимчасового резидента. Ніде не вказано, що не будуть надавати/продовжувати перміти тим, хто їх вже має
-
98% захотіли б дишитмсь
-
Разом зі SKOFKA, DOVI та KOZAK SIROMAHA ми проїздили 15 міст у США та Канаді. 🇺🇸🇨🇦 Ми зібрали ~ $95000 на РЕБ для 59-ої бригади! Зробили ще одну добру справу разом з вами, дякуємо! 🙏🏻🙌🇺🇦 Ось тут зібрани лінки з фотогрфіями де ми були зараз з концертами. Зберегайте собі та відмічайте своїх друзів. До зустрічі знову! 💛 LOS ANGELES PHILADELPHIA CLEVELAND NEW YORK CHICAGO TORONTO WINNIPEG CALGARY EDMONTON VANCOUVER
-
Я думаю якби спростили шляж до Пр
-
Ну выходит только parental брать 😂
-
А наша програма по воззʼєднанню ? Типу на нашу програму ліміт чи шо ви маєте на увазі?
-
🤔🤔🤔
-
Подскажите пожалуйста, по Accelerated Tech Pathway какой уровень английского нужен? Понимаю - чем выше тем лучше, но хочу примерно понимать на что готовиться?
-
У меня жена уже смеяться , говорит Перми у тебя закончиться ты будешь тогда в декрете с ребенком сидеть год . Че еще остаеться делать??🤡
-
От мені тільки що дивно, якщо вони свідомо видали 900 тисяч віз чому тепер бігом закривають/ускладнюють провінційні програми і оголошують про наближення кризи і необхідність скорочення тимчасових резидентів? На що вони розраховували коли видавали нам усі ці візи?
-
а ну разве что Лондон.. просто сейчас на последнюю неделю( все кроме Лондона посмотрела) цены мрак
-
Так, але ви могли б спробувати одразу зареєструвати трьох осіб. Хоча це вдається дуже рідко, іноді такий підхід працює.
-
Скажіть будь ласка, чи є якісь шаблони напису історії? Що там взагалі писати….т?
-
c лондона 300 баксов в обе строны люди летают
-
с такими ценами на билеты...
-
И учитывая ,что канадский родственник это не спонсор и содержать никого не обязан, могли бы как то поживее заявки рассматривать или сделать опцию для продления пермита для нашей программы
12 Jan 2024, 17:45
Post 112056 of 395822
about a minute ago