PR CUAET
-
ви , мабуть, погано спали. Чи сьогодні святкували весело. Бо зігзагі вашої логіки дуже далекі взагалі від логіки, а від моєї ще більш віддалені
-
Да вообще никто ничего не боится. Потому что эти слухи "одна бабка сказала" - это для особо одаренных. Некоторые переживают, потому что хорошо знают, в нашей стране (в Украине) могут придумать все что хочешь и доказывать что ты не верблюд придется уже гражданину Украины
-
Всі стануть на військовий облік, потім їх депортують, одразу на фронт, цих "мощних" вояк. І там всі загинуть. А Україна всіх хто не загине посаде в тюрму. Так по Вашій логіці. 😂
-
а чого люди вдруг лякаються від історій про когось, кого не пустили до Канади прямо в аеропорту? їм є чого лякатися? Якщо нема - то чого лякаються? Я не лякаюсь. Чоловік, у якого є інвалідність, або 3 і більше дитини - мабуть, теж не лякається.
-
І то не факт що не дадуть. Нещодавно привхали люди які поацювали прикордонниками і отримали візи. Чекали рік але отримали і вже тут)
-
Ну и я тогда добавлю несколько клиентов в эти «единичные случаи»)
-
Я других случаев не знаю И если вы описываете ситуацию из своих фантазий и с чужих слов, я вам предоставляю фактическую информацию
-
Я тільки 22.12 подалась. Бажаю всім хто в цьому чаті скоріше податися і отримати.
-
ну к чему истории персонально про одного вашего соседа? вы реально по одному соседу судите о всей системе? ну так и судите. К чему навязывать общественности историю про одного вашего соседа? Я даже не буду спрашивать детали про вашего соседа - это единичный случай.
-
Це правда. Дуже багато залежить від людини на стіл якоі попаде ваша заява. Бажаю щоб Ваша і моя заяви попали на стіл людям які хочуть поскорійше зі всім розібратись і поіхати у відпустку)))
-
Хватит писать ерунду :) мой сосед в Киеве военнобязанный 27 лет от роду получил визу cuaet недавно в паспорт На доп запрос о службе он ответил только что не служил Вы пишете ересь и нагнетаете. С какой целью?
-
Я поки що новенька, не знаю що це) зараз погуглю) Успіху ☘️☘️☘️
-
Ні. У мене відрізняється. Я вводила валідну адресу
-
Хтось каже 6 місяців, хтось - поки ви не поіхали в Украіну та повернулись
-
Дякую, я думав це потрібно писати адресу організації.
-
А ви вже ПР подалися?
-
Влізу і тут) billing address це адреса по якій ви реестрували ваши кредитку. Вона може відрізнятись від вашоі адреси якщо ви перееіхали
-
Так. Де ви живете зараз
-
Там обираєте де ви хочете здавати, місце, потім вводите номер карти і свою адресу. Все. Я два рази це робила. Все гаразд. Вже і думати забула
-
Хватит ерунду писать:)
12 Jan 2024, 17:45
Post 11266 of 400481
12 minutes ago