PR CUAET
-
Кажуть що їх з січня там нема :(
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка о котрій годині краще ловити слот в Едмонтоні ?
-
Коли є сенс наступний раз заходити? В 00:00, чи зранку?
-
Нема слів
-
І Торонто голяк
-
Треба
-
Треба солі посипати
-
Так по годинам проходжу. Але мені сказали, що якщо це перша робота, то потрібно мінімум рік відпрацювати
-
Доброго вечора. Тільки приєдналась до цього каналу, тому наперед вибачаюсь за можливо дивні чи безглузді питання. 1) Чи всі повинні здавати біометрію після подання заявки? Ми ж 2 роки тому здавали відбитки, які начебто дійсні 10 років 🤔 2) Якщо ми подамо аплікацію, і після я з дитиною поїду на якийсь період в Україну(2,5 міс), чи якось це вплине негативно? (Головний аплікант чоловік залишиться в Канаді). Квитки вже куплені давно, і от тепер тільки надумали податись на pr. Нам рекомендують це зробити до моєї поїздки в Україну. Хоча інший імміграційний консультант казав робити це після. Розумію, що ніхто точно нічого тут не скаже. Можливо в когось є схожий досвід, чи чули щось. Дякую за вашу відповідь
-
Hey there Dr, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую Вам
-
Вітаю! Підкажіть, що писати в анкеті в *точне місце останньої адреси реєстрації*, якщо в українському паспорті прописка залишилась на окупованих в 2014 теріторіях, але з того часу була *довідка переселенця* в Києві?
-
@lubenskyi З 15 грудня до 26 березня. На скріншоті видно дати. Вийшло трохи більше 3 місяців
-
Я не смог найти информации
-
Оттава детский или не было ,или я пропустила. Только вышла с сайта
-
Я к сожалению не сильно понимаю как это все происходит, и готов заплатить за помощь в регистрации.
-
Пробачте, можливо, за дурне питання, для PR (провінційна программа та ЕЕ) потрібна довідка про несудимість: - з Дії і перекладена сертифікованим перекладачем, Або - з Дії та завірена Консульством? Я в Канаді, Дія є. Ще десь прочитала, якщо відправляти в Консульство, то потрібна КОЛЬОРОВА копія 1 стор закордонного паспорту. Чи це так?
-
Hey there Artem 🇺🇦, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Вам надо связаться с консульством, возможно ваша ситуация - это исключение и вас могут принять без слота
-
Чи не можете ви мені теж скинути той вебінар будь ласка?
12 Jan 2024, 17:45
Post 112696 of 390833
about a minute ago