PR CUAET
-
Hey there Lysenko, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there SI, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В самом начале когда договаривалась с работодателем речь шла что он меня спонсирует при подаче на пр. сейчас время пришло но я толком не понимаю что значит спонсирует. Речь шла о LMIA? я просто даже не знаю что что именно у него попросить. у меня на руках только reference letter
-
Так хто ж зна, про що ви домовлялися?
-
Всё зависит от того, в какой вы провинции и по какой программе вы идёте. Для федеральных кроме наличия LMIA больше особо балов не добавит, кроме опыта в Канаде. Для Онтарио - нужно заполнять Employee Form для ряда стримов. Сходите к консультантам - вам расскажут.
-
financialpost.com/personal-finance/taxes/cra-looking-people-day-trade-investments-tfsa/wcm/118248da-61ca-4821-8811-1c5c382b7ab1/amp/
-
Гарние питання, я телефонував до консультанта в wealthsimple і навіть у них рік тому не було конкретної відповіді. Під активним розуміється day trading якщо ви робите з метою заробітку як трейдер. Як мені сказали тоді ці питання виникають на моменті коли ти хочеш зняти кошти або на початку роки в сезон подачі податкових декларацій. 15% гарний прибуток але на даному етапі це не критично. Ось знайшов статтю про чувака який з ~$20к зробив $548к. Попробую відправити посилання наступним повідомленням. Там розглядають цей кейс. Висновок будуть питання коли ви ікси будете робити 😋 а для такого повірте потрібна вдача, навички або якась інсайдерська інформація (допустим ви щось знаєте що маленька компанія «розміром в один гараж» підписую контракти на постачання з боїнгом та ейрбасс і її оборот зростає в 10-1000разів…. такє собі порівняння)
-
Hey there olya_ok, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Якщо так сказати я можу за день робити 5-10 покупок-продажів , потім пару днів нічого не робити …. Потом ще зробити 5 покупок , і поки до мене питань не було😅 Та і іксів я не роблю) все скромно )))
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, как словить слот, т.е с чего начать у меня нет Дії.
-
Дякую за відповідь
-
Hey there Oleksandr, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Tanya, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Закривають зазвичай на прийом нових заявок. Ті що прийняли мають обробити. Просто що немає гарантії що не припинять програму раніше строку якщо за їх якимось планами вони вирішать що вже забагато заявок.
-
тобто обнадіїли людей, взяли кошти- і можуть в будь-який момент закрити програму і не видати цю мізерну кулькість PR- 2700 карток? жах
-
Hey there Юля, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
аа, зрозуміло. ну забагато ніяк не буде. зараз 2-3 тис, до кінця строків 7 тис- це мізер загрузки для них
-
Забагато загрузки не за цією програмою, а взагалі, в цілому. Типу якщо бюджета не вистачає на працівників додаткових для обробки заяв, а ті що є, не встигають, то будуть припиняти прийом заявок-різати те, що можна різати.
-
Если есть номер (украинский) то через монобанк.
-
У вас наверняка кто то остался в Украине, пусть сделают новый номер, а вы в онлайн режиме подтвердите на телефоне регистрацию в банке (приложение)
12 Jan 2024, 17:45
Post 112924 of 391878
less than a minute ago