PR CUAET
-
Добрий день. Виникає така сама помилка. Не розумію в чому причина. Ви вже розібрались що може бути не так?
-
Скажіть будь ласка скільки років пише Wes освіти якщо в Україні закінчив університет маєш спеціаліста-зараз типу магістра.
-
В самому верху анкети на якому з 4 пунктів галочка?
-
Hey there Dina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
В Квебеку не так много,если посчитать сколько выдано RAMQ- в районе 9000 мед. страховок ( на человека, конечно, ключпя детей)
-
Та дали б нам вже ті аори....бо в них як не Christmas, то вже і Easter😞😞😞
-
Скажіть я ж правильно розумію що нема сенсу подавати на подовження ворк перміту якщо попередній перміт та паспорт (!!) закінчуються в 2025. Спочатку паспорт треба продлити, а це не швидка процедура
-
а ви з власного досвіду Дзеру радите?
-
Hey there Nataly, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Правда! И все получилось?
-
Підкажіть будь ласка! GCKey кабінет робила для продовження візи доньки. Для продовження WP краще зробити новий?
-
Попробуйте сменить браузер. У меня похожая проблема была с заполнением разных апликаций.
-
Вп не дадуть на більший термін ніж термін паспорту.
-
Да )
-
Я також в монобанку з канадським номером зареєструвалась
-
Да, я имела ввиду конечно больше Онтарио, хотя все относительно. В НШ вроде в два раза меньше, чем в Квебеке, а программы проще. Я пару месяцев как начала учить френч с 0, мама дорогая🙈😳, совсем не шара с инглишем. Вот и думаю, как в Квебеке люди справляются, там же вроде 7 надо для пиар.
-
На візу і на вп в одному і тому самому кабінеті - GCKey.
-
Де можно знайти список слів оріентований на clb 9+, які можно було б зазубрити через flush cards? Тобто ті які можно вивчити без контексту. (Щоб ганяти карточки в пятихвилинних перервах замість скролінгу фб)
-
Доброго всім ранку. Підкажіть будь ласка якщо термін дії ворк перміту до липня 2026 чи є сенс подаватися на продовження ? Чи краще подати на зняття обмежень і сподіватися що подовжать і термін дії( бо чув що такі були випадки коли при знятті обмежень подовжувади і термін дії) . Поділіться власним досвідом. Всім дякую за відповіді.
-
Подаватись є сенс, бо ви можете отримати новий вп до 2027 р.
12 Jan 2024, 17:45
10 minutes ago