PR CUAET
-
Hey there Jeanna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Добрый день . Подскажите, пожалуйста, я оформляю Стади Пермит через IRCC. Не вижу никакой формы 5709, которая подгружается. На миллион вопросов ответила, и дошло уже до оплаты 150 канадских долларов. Я что-то не то делаю?)
-
А якщо подаватися то чи видадуть перміт зі знаттям обмежень якщо додати туду проходження медогляду. Бо зняття обмежень треба теж. Як ліпше вчинити?
-
Спасибо!!! Все получилось!!🌹
-
Якщо видадуть з меншим терміном то можна користуватись старим вп.
-
Я вибачаюсь, але ж можуть видати із зменшеним терміном також. Якщо людина отримала ворк перміт терміном на 3 роки, який сенс подаватися на продовження? Якщо можна, з посиланням на законодавство.
-
Цього не знаю. Запитайте у консультанта або щоб хтось в чаті відповів.
-
А підкажіть як розуміти «primary applicant» якщо подавались 2 людини із одного аккаунту? Моя дружина створила аккаунт для продовження WP, та додала мене як члена сімʼї. Зараз хочемо додати ще документ через webform для моєї заявки, але там є питання хто primary applicant. За логікою це дружина, але якщо відкрити мою заявку на сайті то там вказано що я також є primary applicant.
-
Я думаю, що ні) 2025 може ще вийде) але 2026 це ще 2 роки)
-
Так) треба поставити галочку тільки для applying with the same employer та закрити пдф файл перед тим,як відправити.
-
Оскільки, як стверджують в мережах адвокати, продовження не є офіційною процедурою, я подалася на зняття обмежень. Правда, дати вказала ті, які мені хотілося б. Чекаю із надією, що таки подовжать 😊 Так буду робити і чоловікові.
-
Вы можете подсказать, если моей маме надо тоже менять паспорт это мне надо два слота словить? 🤯
-
Якщо комусь потрібен діючий українській номер у Канаді - пишіть в особисті
-
А форму 5710 можно редагувати? Я заповнив, потім замінити на прізвиже дружини і деякі дати. Щось я не бачу щоб штріхкоди внизу змінювалися після правки. Чи требп clear form робити і все с початку?
-
Да, два слота
-
Чи знає хто на якому саме переході на Ніагара можна поміняти Ворк перміт на новий? (Американська віза є)
-
Hey there Alesia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Спасибо! 😞
-
В Торонто зазвичай посилають робити онлайн.
-
Я граю з чатом GPT. Задаю умову і він пише слова, я перекладаю. Потім він каже, вірно чи ні і дає наступне слово
12 Jan 2024, 17:45
Post 112973 of 412112
11 minutes ago