PR CUAET
-
А де ви саме це вказували ?
-
Підкажіть будь ласка! Отримали для дитини новий Study permit , а як отримати продовження саме візи в паспорті? щоб мала можливість вилетіти та знову повернутися.
-
Hey there Дар'я, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
🏡💰 #MortgagePenalties Штрафи за розірвання іпотеки Дорогі друзі! Сьогодні я хочу розкрити вам деякі аспекти іпотеки, які часто залишаються непоміченими, але можуть значно вплинути на загальну вартість вашого кредиту - штрафи за розірвання іпотеки. 💸 Умови щодо штрафних санкцій часто приховані в дрібному шрифті. Не дивно, що кредитори які накладають найвищі штрафи зазвичай не поспішають оголошувати ці факти. 🕵️♂️ Хоча майже ніхто не планує розірвати іпотеку заздалегідь, життя може приготувати непередбачувані сюрпризи, і приблизно третина позичальників знаходиться в цій ситуації. Це означає, що значна кількість канадців несе реальні витрати. 💸 Зараз ставки по іпотеці є відносно високими, але очевидно, що вони зменшаться з часом. Коли це станеться, багато людей почнуть розглядати можливість рефінансування своїх іпотек. Але лише ті, що мають щасливе партнерство з банком, який має лояльні умови щодо штрафів, зможуть це зробити, оскільки великі суми штрафів можуть робити рефінансування малопривабливим варіантом. 🏦 Тепер давайте розберемо основи розрахунку цих штрафів. 🧮 Для закритих іпотек зі змінною ставкою: Штраф дорівнює вартості 3 місяців відсотків. 💰 Для іпотек із фіксованою ставкою: Штраф обчислюється як більший з двох показників - вартість 3 місяців відсотків або різниця у відсоткових ставках (IRD). Показник IRD може відрізнятися в залежності від банку, і я вважаю що важливо зрозуміти як він розраховується, щоб передбачити можливі витрати. 🏦 Давайте проілюструємо це на прикладі. 📊 Припустимо, у вас є п'ятирічна фіксована іпотека під 5.5% з поточним залишком в розмірі $200,000 і ви платили її протягом трьох років (залишилось 2 роки). 🗓 3 місяці відсотків: цей розрахунок досить простий. Це ваша відсоткова ставка помножена на суму вашої заборгованості та 3 місяці, поділені на 12 місяців. 💡 0.055*$200,000*3/12 = $2,750 💸 Стандартний штраф IRD: цей метод передбачає порівняння вашої контрактної ставки з поточною ставкою позикодавця, за час що залишився до кінця терміну, два роки в нашому випадку. Я сподіваюся, що ставки знизяться, тому для цієї ілюстрації я використаю 4% як дворічну фіксовану ставку! 💼 (0.055-0.04)*$200,000*(24/12) = $6,000 💸 Цей метод використовується багатьма авторитетними кредиторами, які змагаються щоб надати позичальникам найконкурентніші іпотечні ставки на ринку. 📈 IRD зі зниженою ставкою: деякі банки, як-от RBC, BMO, TD, Scotia та National Bank, використовують цей варіант. Вони порівнюють вашу контрактну ставку з опублікованою ставкою, яка відповідає вашому терміну що залишився, мінус початкова знижка яку ви отримали. Я припустив, що майбутня 2-річна опублікована ставка становить 4,5% і знижка 1%. 📉 (0.055-(0.045-0.01))*$200,000*(24/12) = $8,000 💸 IRD за опублікованою ставкою: у цьому варіанті IRD, банк розраховує штраф шляхом порівняння опублікованої ставки за п’ять років, коли ви отримали іпотеку, з поточною опублікованою ставкою яка відповідає вашому терміну що залишився. CIBC використовує цей підхід. Для цього прикладу я припустив, що 5-річна ставка становить 7%, а 2-річна – 4.5%. 📊 (0.07 - 0.045)*$200,000*(24/12) = $10,000 💸 Ці цифри можуть бути досить приголомшливими, і тому важливо знати про різницю в розрахунках штрафів. На жаль, багато позичальників у Канаді не знають про ці варіації, і банки не поспішають їх оголошувати. Реальність така, що ці штрафи є для банків значним джерелом доходів. 💰
-
Привiт громадо! Хтось може з знайомих навчаеться в унiверситетi MacGill маю кiлька питань
-
мені здається, що не користувавшись послугами, рівень професіоналізму не оціниш) Це як лікаря рекомендувати, не бувши у нього) я особисто давно отак запитую, чи з особистого досвіду Дзеру радять. Так з 20 випадків, тільки раз рекомендувач до неї звертався
-
Всім привіт. Така ситуація, що змінила адресу, подала через веб форму зміну, а вчора прийшли запити на мед огляд і біометрія з вказанням ще старої адреси. Так розумію, що ще не обробили інформацію з веб форми. Чи це може викликати питання/проблеми? В когось може було подібна ситуація
-
18:00 по Торонто?
-
Не закриють. Це буде не гуманно і вони на це не підуть. Вони добре подумали, коли її відкривали. Вони дали рік на цю програму, так і буде.
-
Доброго дня! Чи є ще люди у кого така сама ситуація: Подача на виготовлення нових паспортів дітям до 16 Була у жовтні 2023 у Едмонтоні. По трекеру пише що паспорти виготовлені але не надійшли до установи. У квітні буде пів року як чекаємо на паспорти. Будь ласка напишіть у приватні повідомлення хто в такій самій ситуації
-
В яких? Ось у мене зараз ворк перміт з КУАЕТ. Приїхала рік тому. Медичні бенефіти ще діють лише до кінця квітня і все. Проїзний на автобус ще місяць можу купити зі знижкою - і все (в Сервісному центрі це підтвердили). Так само як і рекреаційна картка. Подовжити вищеперераховане можна лише, якщо в сім'ї низький дохід (якщо малозабезпечені), що вже жодного стосунку до КУАЕТ не має. Якщо не малозабезпечені - то не вийде. Тож домисли - то лише у вашій голові
-
Аби що ляпнути, так?
-
Ок. Живiть з цим. То ваш клопiт!
-
За медицину не скажу, але на біометрії в нас питали адресу. В листі доньки була моя , а не її, то ж в базу пішла вірна адреса. Консультант сказав, що все Ок. Можливо і при проходженні медицини уточнюють адресу
-
Hey there Yurii, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Окремо подаватися на візу.
-
Ви ж дезінформуєте людей, не знаючи правил програми. Не робіть цього.
-
Привіт усім, в мене є питання-прохання до тих, хто вже подався на ПР по гуманітарній програмі сам (чи не сам, але в курсі) і отримав піар, збираю документи РАЗОМ з міграційним консультантом, але хочу вникнути в усі деталі і тримати під контролем, нічого не пропустити! Буду вдячна кожному, хто відгукнеться Можливо зразки документів, може контакти чи люба допомога буде доречна 😌
-
Це ви про себе напевно, бо вiдповiдi на мое питання у вас нема але у вас е запитання то задавайте iiх окремо а не менi
-
Підкажіть будь-ласка по формі 5257b. В ній треба заповнити історію подорожей за останні 5 років та здається про участь у воєнних організаціях (це просто чоловік заповнював). Я від його імені питаю в чаті. Чи хтось її заповнював? Бо коли чоловік натискає validate, штрих код не з'являється.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago