PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, як вклеїти і продовжити візу щоб поставити у новий паспорт? Цілий день мучусь, не можу знайти інформацію
-
А в якому форматі подавати? Я намагаюся, але там або пропозиція зробити ворк перміт, або візу туристичну. Але там просять і fee заплатити, і proof of financial funds і тд
-
Hey there Надежда, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Доброго дня! Напишіть, будь ласка, як додзвонитися до живої людини? Пробувала (888)242-2100, там перевірити статус заяви можна лише автоматично. Напевно, такі дзвінки не будуть додані в ноутси і не вплинуть на швидкість початку розгляду ніяк?
-
Дякую! Зрозуміла. Але ж з нею приїхавши можна буде отримати на основі ворк перміту чоловіка собі перміт?
-
Аа, ну тоді заплачу. Дякую!
-
Звичайно можна з-за кордону. Процедура така ж, як подавалися на візу по cuaet. Тільки це вже буде подача на загальних умовах. Отримати її не так просто. Потрібно буде і фінанси показати і довести, для чого потрібна visitor visa в Канаду.
-
Hey there Yevgenii Serdyuk, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
І віза платна вже давно
-
А з-за кордону можна? Роблю родичці, в неї була віза видана в паспорт якому менше місяця дії. Ось вже має новий, хочу зробити їй візу. Перміт вже получить на основі її чоловіка з пермітом
-
Доброго дня, може хто знає як можна відстежити документи, які були надіслані у консульство в Єдмонтоні ? Відправлені Canada post
-
Добрий день. Якщо у жінки є ворк перміт відносно CUAET. Чи зможе чоловік отримати ворк перміт після 31 березня?
-
Hey there SVIATOSLAV, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Доброго ранку, без запису у Едмонтоні не приймуть документі на новій паспорт? Та може хтось знає коли нові слоти зʼявляються
-
Hey there ❤️Svitlana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я відправляла весь пакет документів поштою. Копія загран паспорту Витяг з дії Заповнена анкета 40 доларів сплата ( на пошті) Та зворотній конверт на Вашу адресу.
-
Hey there Natalia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
в такій же ситуаціі, причому знайомому котрий два місяці після мене замовляв - уже прийшло, а я все чекаю
-
Любі друзі, розкажіть, будь ласка, які в кого були етапи/дозапити після запиту мілітарі рекорд і через скільки часу❓
-
Коли це було?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago