PR CUAET
-
ну и работающие мужики платят капец как много налогов за год. Смысл терять деньги стране?)
-
Логічно. Бо вони і не виїдуть
-
Робили візи купа чоловіків без довідок і всі пройшли. Нікого не розгортали.
-
Если бы это было так буквально, Канада не давала бы визы мужчинам призывного возраста без всех доков, что они освобождены.
-
О. Ну началось. Зараз чоловіків на фронт тут почнуть слати. Уже подаєте списки сусідів в міграціонку?
-
нема заборони на депортацію. Це завжди рішення імміграційних офіцерів. Тому жінок, старих, дітей - мало вирогідності депортувати. А військовозобов'язаних чоловіків, яки не дали ніякого документа, що вони звільнені від цього - чому не депортувати в країну, в якої як раз такі ж чоловіки воюють та не ховаються за спинами інших? Яка тут може заборони на депортацію, коли Канада засуджує агресію россії проти України та допомогає Україні в її боротьби?
-
Візьміть зараз зробіть собі паспорт ще один і не панікуйте. 👍
-
То мій брєд про далеке майбутнє був) а то хтось написав що зараз
-
Так Ви теж зверху Брєд писали. Самі себе залякуєте. Є міжнародне право, його в Вас ніхто не забере.
-
Короче чекаємо що скаже уряд Канади. Може взагалі ще продовжать на рік в'їзд по куает )
-
Фейсбук- це дуже достовірна інфа😅🤭
-
Мне переживать вообще не о чем:) Я вам написал исторический факт
-
ну ви себе так заспокоюєте? ну ок.
-
1. Никто не знает, о чем она там писала. Реальный случай или свои фантазии 2. Во время войны во Вьетнаме граждане США скрывались на территории Канады от призыва и Канада их не выдавала
-
Брєд
-
А де фронт зараз доходить до Європи?🤦🏻♀
-
не проканають. Канада теж держава. Навіщо їй громадяни, яки ухиляються від виконання законодавства країни. Ось в фейсбукі жінка писала. Її мати прилетіла в грудні у Торонто. 8 чоловіків-українців відразу не пустили до Канади та депортували, а одного з них навіть в наручниках.
-
В гілці ,милитери,теж почали писати,що при подачі на ПР,почали чоловікам висилати форму цю.при цьому адвокат Говорить,що якщо не служив то просять написати причину.не знаю наскільки це правда..
-
Нажаль так. І чим ближче фронт буде підходити до Європи тим менше будуть звертати увагу на наші права. Бо тоді або їх громадян відправляти на війну або нас
-
Дай Бог ,щоб я помилялась)
12 Jan 2024, 17:45
Post 11313 of 396727
about a minute ago