PR CUAET
-
Будуть давати одноразовий документ в кінцевою точкою -Україна. Щоб ніде не залишився.Ти або йдеш воювати ,або не людина (бо нема документів)
-
Якщо дивитись зі сторони України то вони пропустять і без документів тих хто вїжджає
-
Шо Ви вигадуєте 🤦🏻♀ Так, а потім всіх в тюрму або на фронт.
-
Ну моє припущення,що спочатку не будуть продовжувати чоловікам ,далі підуть на дітей -подавити документи на отримання нового паспорту з заявами від двух батьків і якщо батько в Україні ,до доручення,якщо ні-то обов’язково присутність і на облік…далі буде більше…
-
Я теж крутила і так і так, повна маячня.
-
Ааа я понял. Да спасибо.
-
мабуть, це ви тільки зайшли в неї після видалення і бачите як вона зникає. Так у всіх, хто зайшов вперше після видалення. До речі, ви можете натиснути на екран і ще щось встигнути прочитати в останній раз, поки буде пауза...
-
Багато з тих що там залишились не хочуть іти то що вже про нас "ухилянтів" казати
-
Дай Бог щоб проканало
-
Не громадяни, але працювали наприклад по робочих візах, мають ще одне громадянство і т.д.
-
Бо людей мало
-
t.me/prcuaet/149
-
Да я понимаю, что важно, поэтому сразу и написал
-
Ви то праві але війна все розставляє на свої місця
-
Ну якщо по справжньому, то громадяни повинні були повернутися. Якщо що. Але вони цього не зробили, і живуть в інших країнах, хочеться думати, тому і не повернулися, бо центр життя в іншій країні.
-
Лише як не громадяни тієї країни
-
Можливо що ті хто виїхав перебувають під юрисдикцією іншої країни …
-
Читал ветку стрима Альберты, сообщения были за 15.12, потом резко скачок и последние уже ща 11.12
-
А чим ті хто виїхав раніше відрізняються від тих хто не виїхав? Чи ті хто виїхав то не громадяни України? У них логіка така, ти громадянин, значить по конституції маєш приїхати захищати країну
-
Це важливо
12 Jan 2024, 17:45
Post 11338 of 401503
4 minutes ago